20 aprilie 2007

Stimate domnule Basescu, rugaminte




Daca mai aveti treaba pe relatia cu poporul in urmatoarele doua luni, incercati sa organizati manifestatii spontane in afara Bucurestiului astfel incat noi, idiotii care are au ramas in Romania, sa ne putem desfasura activitatile noastre de cacat.

Va solicit acest lucru intrucat mai multi prieteni si colaboratori de-ai mei, obligati sa tranziteze Piata Universitatii, nu au putut ajunge azi in timp util la importante intalniri de afaceri din ale caror profituri se platesc in tzara noastra pensiile si spaga, conform legii.

Stiti? In mediul privat se munceste mai mult decat la Curtea Constitutionala si nu se platesc ore suplimentare. Ori rezisti ori mori.

Daca nu puteti da curs rugamintii mele, ma vad obligat sa va ordon, ca angajator al dumneavoastra, sa nu va mai duceti la populatie cu Mertzanul ci cu Golful, pentru a da o lovitura de imagine prin gaura careia sa ne putem strecura si noi, agentii de vanzari, delivereii de pizza si curierii rapizi.

Romania cumpara, vinde, produce, mananca si, in general, se grabeste undeva. Cu sau fara dumneavoastra.

Vecinii din cartierul Cotroceni va asteapta inapoi, doar sa dati manelele un pic mai incet.

(ce sa-ti spun, mare erou sunt si io, ca dau intr-un om cazut...)

Update: Dovada ca Traian Basescu mi-a citit blogul este ca si-a mutat spontanii in Piata Constitutiei. Multumesc bine!

2 pareri:

iulian traşă spunea...

muncitorimea socialista n are ce cauta in centru. sa stea in cartierele muncitoresti marginase unde sa conspire si sa transpire :))

Just Me spunea...

Romanul este personajul din RPG perfect... sau cum se cheama jocurile alea strategie-shooter?
I se da cate un way-point de genul "a facut drumul bine cand era ministru!" si asta scandeaza pana cand nu mai intelege nici el ce spune, pana cand ii vine rau. Atunci, ramas fara directie si brief, romanasul iese in strada si asteapta alte lozinci pe care sa le cante cu convingerea ca acum si el este bagat in seama. Ce mama naibii, doar e la moda sa tii cu Constantinescu, sau cu Basescu, sau cu Nastase, sau cu Tariceanu (etc). Ca asa el este un elitist domne, pentru ca preferatul e in opozitie. Ei, si daca ingerasul de politician este la putere, el este "roman adevarat" ca tine cu cine trebuie... si mai mult de atat cine poate sa-si doreasca?
Pentru cei care spera in recunostinta si nemurirea analelor de istorie: fabrici de polistiren sunt destule. Ridicati-va singuri monumente.

yuck!