3 iunie 2007

Peretu - Zimnicea - Gaujani - Giurgiu: Photolog


The last train from Peretu. Multumesc, Iulian.


Arata-le ca ai puterea. Cumpara casa din spate!

Doamnele au insistat sa fie fotografiate.

La crasma din Gaujani. Niste sani anonimi si un spate celebru.


Berzele se numara printre principalii beneficiari ai electrificarii Romaniei.

Pe drum spre Dunare, am dat de vacile care veneau.

Si de satenii care le-asteptau. Ritual tipic.

Sunt efectiv ultima vaca.

Luand-o pe drumuri de tzara, apoi prin camp, am ajuns la Dunare.

Vis-a-vis: Bulgaria.


In spatele Santierului Naval Giurgiu se afla un camin de nefamilisti. Nepasatoare la paragina din jur, Stema RSR priveste relaxat spre alte orizonturi.

6 pareri:

Anonim spunea...

O fi acum camin de nefamilisti, dar era gara internationala inainte sa se construiasca podul. De aici trenul urca pe un ferryboat ca sa ajunga la Ruse. De aia e stucatura cu stema pe doua laturi ale cladirii.

Unknown spunea...

Trasha da-te prins mah!!! Umblatzi dupa pamant mah sau dupa gagici?!...

AlexGheorghe spunea...

Salut! Dorim sa realizam o expozitie internationala de fotografie, numita, "Landscapes of the Danube", in Romania - orasul Giurgiu, si daca vrei sa participi cu aceasta fotografie sau/si altele,te rog sa accesezi site-ul www.landscapesofthedanube.blogspot.com, sau sa trimiti un mail la adresa: alex_ghe_mail@yahoo.com, am fi foarte ferici daca am putea gazdui si lucrarile tale. Toate drepturile de autor vor fi respectate, iar imaginile vor fi folosite strict pentru acest eveniment! Vor expune peste 30 de artisti din orase dealungul Dunarii si tu poti fi unul din ei!VA asteptam!

GIURGIU spunea...

Stema este a RPR si nu a comunistilor.... ! Nu e camin de nefamilisti... au si copii si catel si foarte probabil purcel! Sunt 2 familii care au ajuns acolo prin nush ce lege, si, avand in vedere ca nimeni nu revendica cladirea.... Asta e! oricum cei de la cultura si patrimoniu din Giurgiu sunt retarzi, si nu pot obtine fonduri pentru un astfel de monument!nu pot ei pt o cetate medievala.....darminte....

old_man spunea...

mariana nicolesco iti spune ceva?

Anonim spunea...

am cumparat casa...acum am putere????