28 iunie 2007

Parsul nu e singur



Milioane de bloggeri s-au raliat deja. Stiu ca pentru multi subiectul e facil. Pentru multi, subiectele tari sunt festivalul delacan, fatalu columbeanu, alan pease, ca nicu la.
Cacat, doamnelor si domnilor, asta nu e un blog pentru multi...si asa va ramane pina cand va face trafic de persoane.
Incercati doar sa spuneti "pars" cu voce tare. Mai intai voua insiva, apoi in diferite contexte.
Energia parsului nu are nevoie de explicatii. Spui "pars" si razi. Asa cum spui "Romania" si ai un usor dulce-amar gol in stomac. Undeva intre ciorba de burta si foame de lup. Cuvinte-fortza. Sunt copywriter, stiu ce mananc aici.
Iulian, deci, e primul blogger partener al acestei campanii. Hasan si-a manifestat simpatia pentru cauza, dar n-a pus deocamdata nici un link, ca nu stie ce-o sa iasa. Este fireshte. Si eu am fost sceptic un timp in legatura coo google.
Hasan, te-asteptam alaturi de noi in glorioasa si futila noastra expeditie. Da un semn.
In ultimele 24 de ore, am fost autor sau martor al catorva zeci de teorii legate de parsh, logica lui sau lipsa lui de logica, darwinism aplicat parseste, sensul parsului in lume si in Carpati.

Viata noastra e undeva la granita piperata dintre fictiune si realitate, dintre caterinca si stiri, dintre Romania profunda si Realitatea superficiala.

Exact, da' exact, ca viatza parsilor. Insist.

3 pareri:

hasan spunea...

Bradut, semnul de la mine.

Sper sa pot fi alaturi de voi in expeditia asta super misto.
Doar ca, momentan eu nu traiesc in tara, si (cel mai probabil) o sa ajung in tara la sfarsitul lui iulie pentru vacanta.

Hai cu parsu' !

Gabriel Ene spunea...

Nenea, nenea! Ma iei si pe mine la parsi? sa vad si io parsu` de aproape... :-)

CoolTurism spunea...

Blogul lui Gabi Ene a intrat si el in campanie. Gabi vine cu noi!