15 noiembrie 2009

De fapt, numarul 1 in Romania


Conform ultimului Zelist, blogul de fatza se afla pe un onorant loc 64 din 35.000 de bloguri inscrise. Acest lucru ar trebui sa ma multumeasca pentru moment, sa ma faca sa zic "zelist, trai-ti-ar familia lu matale" si sa astept sponsorii sa curga. Dar nu. Fiind mai ambitios decat insusi baiatul din spotul Ursus si manat din spate de setea pentru dreptate, cutez sa dau cu barda si sa spun ca, de fapt, blogul meu e numarul 1 in Romania prin prisma simplului fapt ca cele 63 de deasupra n-au ce sa caute acolo. Dupa cum am sa si demonstrez:

Zoso. Descalificat. Zoso e hacker, stie niste coduri secrete, are filmari compromitatoare cu Sergei Brin si le foloseste pentru a manipula google in favoarea lui. Aceeasi suspendare trebuie aplicata si in cazul altor bloguri plasate in primele 50 (gen arhiblog, sutu, visurat). Toti sunt hackeri, toti sunt infractori! Afara cu ei! Jos labele de pe blogosfera romaneasca!

Cabral, Mircea Badea, Ciutacu. Apar la TV. Merci. Pai dac-as aparea eu la TV, ar trebui sa faca astia un zelist doar pentru mine. N-au ce cauta intr-un astfel de top. Nici ei, nici altii care au emisiuni TV si formatii vocal-instrumentale. Nu va mai ajunge, ma? Nu va mai satura Dumnezeu de glorie, parale si trafic? Huo! Da, Petrene, si tu, bai, ca si tu ai emisiune la TV. Da' uite, Alice n-are blog, sta linistita acasa in timpul liber, vede de copil. Numa tu nu te mai potolesti, sucesti mintea la adolescente. Doar Iulius ala e de vina, te invata la prostii. Ce baiat erai tu...

Bookblog, Daily Cotcodac si altii ca ei. Sanchi. Cu blogurile colective trebuie procedat asa: se ia traficul si se imparte la cati scriu. Egal. Ia faceti asta si dupa aia vedeti: mai e Bookblog pe locul 5? Baaaiii...intelectualilor, mai subtzire, bai.

Astia gen Manafu si Dragos Stanca, mogulii si evanghelistii. Si ei ar trebui zburatzi din top, ca fac trafic de influentza. Cica Stanca a dat circulara la f5 Media sa-l puna la blogroll toti angajatii, pana la rudele de gradul al patrulea. Pai cum sa n-ai ranking bun, fratzioare? Si Manafu? Lasati-ma cu Manafu...nu-ti da invitatie la niciun eveniment de new media daca nu l-ai linkuit de cel putin 5 ori in ultima luna. Asa merg lucrurile la noi, sa stiti.

Mai sunt niste bloguri tinute de niste gagici misto, cu aspect fizic placut. Le citesc exclusiv baietzi indragostiti de ele, ca sa-si ia insider information pentru viitorul blog'n'roll din Coyote Ugly sau Que Pasa. Astea iar n-au ce cauta in Zelist. Trebuie mutate pe hi5 cu totul. Imi sunt dragi tinerii din ziua de azi, da' chiar nu mai au nimic, nimic sfant?

Politicienii si cei care comenteaza politica. Azi sunt, maine nu mai sunt. Isi traiesc si ei momentul de glorie acum, in preajma alegerilor. Din ianuarie incolo, pentru urmatorii 5 ani, n-o sa-i mai citeasca nimeni, dar absolut nimeni. Poate-ar trebui sa faceti un top separat pentru blogurile de circumstanta. Ca sa nu poluam clasamentul cu vilegiaturisti.

Ziaristii: Tolo, Simona Tache, Mihnea Marutza, Morar...totul e un falsh! Ia zi, Tolontante, ti-a fost greu sa ajungi in top cu un milion de cititori de GSP in spate? Greu, greu ti-o fi fost. Cum i-a fost si lu Bilasco la centrarea lu Brandan. Cam asa de greu. Hai, fa un gest de onoare si cere-te afara de pe zelist. Si-asa esti doar pe locul 21, maine-poimaine te-ajunge din urma nea Ovidiu.

Pitici Gratis e plin de mascari (pu si pi si altele de nu pot sa le reproduc nici partial). Trebuie exclus direct, fara foc prealabil la picioare. Ce exemplu dati voi copiilor care descopera internetul si, dorind sa se raporteze la cei mai buni dintre cei buni, dau peste o asemenea scarnavie digitala? Sper ca domnul care e in spatele lu Zelist a notat luarea mea de pozitie.

Nu stau sa-i iau la mana si pe cei care nu se inscriu in categoriile de mai sus. Sunt, fara exceptie, traficanti de trafic, administratori de retea la SRI, santajisti, mondeni, interlopi, moguli media sub acoperire si amante de moguli media sub acoperire.

Pentru curatenia si bunastarea online-ului romanesc, pentru o reasezare a valorilor pe o scara corecta si dreapta, va conjur sa eliminati primele 63 de locuri din Zelist si sa incepeti sa cititi de-acolo in jos. E clasamentul adevarului.

(acest articol e un pamflet, bai, adica e la misto)

24 pareri:

Zuzu spunea...

pfiu! ce bine ca-s pe la locul 1400
:-))))
adica, un fel de fericiti cei saraci cu...traficul :-D

Ce face Cocos? N-ai mai pus poze cu ea.

Zuzzz

ajnanina spunea...

felicitari!
si de acord cu punctele de vedere.
si in topul meu esti pe locul 1, bineinteles, dupa toate blogurile prietenilor mei :)

si mie mi-e dor de poze cu matza ta...
cand te-ntorci la sediu sa ii consacri cel putin un articol detaliat :)

zoso spunea...

de acord!

ZuZu spunea...

Felicitari :) Blogul e interesant si original. Cred ca asta l-a facut sa creasca atat de rapid :D

Cu siguranta o sa mai creasca :)

Anonim spunea...

ce modest esti! :)

Miţă spunea...

Misto punct de vedere.:P

Ovidiu Eftimie spunea...

Norocu meu că nu sunt înaintea ta pe zelist că cine ştie ce dosare mai scoateai la lumină :)

JeAnne Dark spunea...

tu suferi clar de boala lu` vadim. numa ala se credea sabotat si doar el merita mereu locul 1.
serios, stiu ca vrei sa ajungi mai sus, dar de aici sa intocmesti o adevarata teorie a conspiratiei e cale lunga. dupa cate miros eu, suferi de o forma incipienta de paranoia si mania persecutiei.

Imperator spunea...

Si io noroc ca am blog de 2 zile... ca trimeteai dayacii dupa mine si mi-era nasol

Andrei Pavel spunea...

sunt curios ce o sa zici de mine cand o sa fiu printe primii 50 sau mai sus decat tine :)

pamflet sau nu [mai mult nu] e bine ca mai spune cineva din cand in cand cum sta treaba

spor!

horia spunea...

Gluma, gluma, da' linkuri nu dai?
Doar ca sa priceapa lumea cat esti tu de sus!
Si cat de modest!

Darael spunea...

Locul 64 ? Nu se poate - ia uite cum stai cu piciorul spre pupa (lor) :D

john spunea...

Daca nu ziceai ca e un pamflet, nu ne dadeam seama

Anonim spunea...

10619

mihaid spunea...

cred ca esti cel mai neutru om pe care-l stiu. tu n-ai dusmani. n-ai cum. :))) pe cuvant.
poate doar vreo femeie-doua, nemultumite intr-un final...

d'aia esti no.1. hai noroc!

achilianu spunea...

Bun, bun de tot! Ai dreptate! Candidezzi cumva la prezidentiale? ca te-as vota :P
sanatate...

kaLoo spunea...

Este ca-i asa? ZeList e o mizerie! multi au renuntat la zeshit!

Ciprian spunea...

Pamflet pe naiba. :)
Ai dat cu toata ura bloggerului nedreptatit. Bravo!

Dar despre Petreanu si Iulius ;)) ce poti sa ne mai spui? Asa-i ca sunt moguli, nu?:)) Sa repari apartamentul pe criza asta, sa ajungi pe 23 in Zelist, sa ai si Sindicat propriu si sa il ai pe Voiculescu ca reporter special pentru DC, clar ca in top nu sunt realele valori :D. Numai arivisti.
Si commentul meu trebuie tratat ca un pamflet pe naiba. :D

julius spunea...

Gata, s-a rezolvat, Daily Cotcodac nu mai e blog colectiv, i-am impuscat pe toti. Ramane sa-l mai omor si pe ala care tocmai se pregateste sa scrie.

Someone spunea...

Ce e aia Ze List? Se dau şi bani dacă apari acolo? Eu de ce n-am primit?

Brad Florescu spunea...

Someone, nu pune la inima. E un rahat de clasament in care tu ocupi doar locul 8 (sau 9). Nu pune la suflet.

Brad Florescu spunea...

Ah, Someone...de fapt, cine se ascunde in spatele acestui ID? Ca pe Petreanu cica l-ar fi impuscat Julius cu niste gloantze foarte ascutzite.

Bogdan spunea...

Ar trebui sa iti iei secretara si agent sa te reprezinte... Si neaparat sa iti publici calendarul posturilor viitoare, ca orice formator de opinie :)

Hai sa traiesti. Ma bucur pentru tine. Dai un shardone pentru tine si un vin roshu pentru mine.

Trafic de Libera Cugetare Necenzurata spunea...

misto teorie a conspiratiei :))