6 noiembrie 2009

Penang Peranakan Mansion: Casa de piatra made in China



Mai mult ca sigur ca n-as fi platit 10 ringgits (2 euro) doar ca sa vad casa unor chinezi bogatzi care-au trait acum doua secole in Georgetown, Penang. Dar, printre luxoasele acareturi, am zarit un mire si-o mireasa veniti in aceasta fastuoasa locatie pentru a-si face pozele de album. Altfel, viloi mare, living, sala de mese, templu ensuite, argintarie. Si cativa chinezi veniti in pelerinaj la zeul prosperitatii.

Casa de piatra celor doi tineri din Kuching, Sarawak, Borneo. Si v-am zis de o mie de ori ca malaeziencele sunt cele mai frumoase. Voi nu si nu, ca thailandezele.





















Dupa ce fotosession-ul oficial s-a terminat, cei doi tineri m-au rugat sa le trimit pozele pe mail. Cred ca paream mai tare decat pozarul lor, ca eram alb si aveam si battery grip-ul atasat (mama, cata scula are asta!, gen) Nu le trimit nimic. Sa-mi acceseze blogul, ca atatea milioane de oameni din intreaga lume. Nu?

5 pareri:

venat show spunea...

Superb, Florescu! Ma si gindeam ca te-ai hotarit sa faci un ban si pozezi ad-hoc nunti!

BiancaO spunea...

Dăruind vei dobândi, aşa că dă-le de o ciorbă de burtă

Antoaneta spunea...

Vaaai, i-ai facut celebri, si mai ales în România. Fain loc ti-ai gasit, si nu ma refer la viloi, ci la Penang si ce frumos calatoresc eu cu blogul tau, care si-a revenit din betie. Mi-a placut si "Buddha featuring Ganesh". Riceul ala indian e mai cunoscut printre albi drept biryani, si exista în variantele pui, miel si veggie. Ma întreb daca malaezienii îl fac si cu vita.

Lopez spunea...

Florescu presedinte!
milioanele de vizitatori te salută

Bogdan spunea...

Daca iti iei si gratar, poti sa asiguri catering-ul si te scoti