11 octombrie 2007

Sandakan, Borneo: Ce-am mai vazut, cu cine m-am mai intalnit


All photos (c) Bradut Florescu, 2007

M-am intors din jungla, sunt in Sandakan, orasul-port intemeiat la marginea lumii de catre taietorii de lemne (Doamne, ce-i urasc...). Vaporul de mai sus e parcat cateva sute de metri in dreapta mea. L-am fotografiat de la fereastra hanului unde stau, pentru 10 euro pe noapte (aer conditionat, apa calda, vedere la mare).



Am cerut o bere Tiger si niste hot dogs foarte hot. La terasa Bistro Cafe unde stau sunt ospatarite dragute si internet wireless. N-as fi zis ca poti gasi asa ceva aici.

L-am citit pe Tolontan mai devreme, am vazut ca Steaua a invins cu greu la Mioveni, nu mi-e dor de casa. Acum doua nopti, am intalnit in jungla niste olandezi. Printre altele, am discutat despre meciul Romania-Olanda de saptamana viitoare. Ni s-a parut un subiect stupid si ne-am oprit.

Mi s-a terminat bateria. Un baiat care lucreaza aici a tras un prelungitor peste toata terasa ca sa am curent sa scriu. L-am intrebat de unde e. Din Zamboanga, Filipine, 17 ore cu vaporul de aici. Am vazut vaporul plecand si abia m-am abtinut sa ma urc la bord. Terima Kasih Baniak, Harbour Bistro Cafe!




Poimaine plec si eu in Filipine, pe un drum ceva mai lung...cu avionul, prin Singapore, Manila si Puerto Princesa. Sunt bine. Nu va faceti griji, daca v-ati facut.

Salut Kit, salut Chiriac, salut Cocoshoole, salut Danieloctavian, salut Mircea, salut Iuliani.

Restul povestii pe amazingrace.ro, evident.

Nu mi-e dor de casa, dar alta n-am.

3 pareri:

Mizantropul spunea...

Salut, Bradut!
Poze! Fa cat mai multe poze! Poate si ceva video! Te asteptam acasa ( daca mai nimeresti drumul LOL)
Si n-ar fi rau ca la intoarcere sa dezvolti jurnalul asta de calatorie.
Pana atunci... bucura-te ca esi departe ...de tara, caltabosi si ce mai e pe aici.

catalin spunea...

Salut Bradut... te invidiez in mod placut ...sincer..distractie placuta .. si multumesc de urari ..cand vin asa de departe parca au o incarcatura suplimentara...

catalin spunea...

am uitat sa zic ceva ... mi-a placut gestul cu aparatul foto..poate mai mult decat tot ce ai relatat de acolo... si ai relatat de nota 10 ( sunt subiectiv :))