28 august 2007

Noutati

1. Panoul AVIVA inca exista. Si eu la fel. Care ziceai ca s-a dat o lege prin care li se interzice companiilor care ofera pensii private sa advertizeze pina la toamna? Cred ca n-a fost "promulsa".
2. DDB nu mai angajeaza Art Directori si Copywriteri pentru moment; s-a completat schema. Pozitiile de Account Executive/Manager sunt inca deschise.
3. Daca intrati pe-aici cu o frecventa pentru care va multumesc, asteptati sa vedeti ceva nou si nu vedeti, nu va deprimati. Nu m-am lasat de blogging, doar ca scriu mai mult pe un alt site, un proiect pe care l-am initiat impreuna cu cativa prieteni si la care va invit sa participati si voi. Daca v-ati saturat de munca, de advertising, de politica si de fotbal, va invit pe Coolturism.
4. Ionel Ganea de la Poli Timisoara i-a bagat o mana-n falca si un pumn in coaste arbitrului asistent Mudura. In timpul meciului, nu seara la discoteca. Oficialii clubului timisorean s-au solidarizat cu gestul fotbalistului, considerand ca acesta a facut dreptate intr-un fotbal in care arbitrii exagereaza cu nelegiuirile. Asta inseamna - pe undeva - ca de ieri incolo putem sa-i batem pe cei care asfalteaza drumuri, sa ii scuipam in fata pe politisti (ca tot stim ca-s corupti, idioti si l-au scos de pe post pe Mircea Badea) si sa il impuscam in cap pe BasescuTariceanu. Sau sa-l asteptam pe Ganezu sa faca toate astea pentru noi, ca el oricum nu mai are ce pierde.

Sictiromania.

3 pareri:

catalin spunea...

Salut....vedeti ca noul slogan Aviva va este furat de Morar si Buzdugan. Cat despre legea pensiilor "sa traiasca " si toti "sa traiasca bine ".

O sa postez pe blogul meu un mic articol legat de Rosia Montana si ce s-a intamplat acolo. Sper sa vi se para interesant !

http://www.cocoshoo.blogspot.com/

iulia toma spunea...

Buna! ai o surpriza:Blog recomandat pentru Blog Day 2007

Anonim spunea...

Acest post exista de cateva zile...
O fi patit Bradut ceva?...
Doamne fereste..