6 august 2007

Mihnea Vasiliu la Realitatea Media

Mihnea Vasiliu, fostul director executiv al Publimedia si Mediafax, este de cateva zile Membru al Boardului la Realitatea Media.

Informatia o am la prima mana, adica direct de la om.

Din noua sa pozitie, Mihnea va avea sub ochi toate produsele din portofoliul Realitatea, de la televiziuni la publicatii.

Mihnea a parasit trustul Pro in vara anului trecut, petrecand ultimele 12 luni intre UK - unde a obtinut de curand un MBA la London Business School - si Romania, unde a oferit consultanta exclusiva publicatiilor din trustul lui Adrian Sarbu.

Cum "termenul de garantie" al acordului de exclusivitate a expirat de curand, Mihnea Vasiliu s-a intors in piata sa faca lucruri mari.

Mihnea a intrat in media acum 16 ani, ca reporter la Mediafax. 15 ani i-a petrecut sub culorile Pro.

Mihnea, succes pe noul tau drum!

Si vezi ca nu e nici o poza cu tine pe tot internetul. Cand te prind, iti fac una cu telefonul, sa te vada oamenii la fatza :-)

4 pareri:

Cristian spunea...

nu cred ca'i musai sa il pozezi pe mihnea, poti pune si una cu sarbu, blurand eventual o parte (doar o parte) din fizionomie; poate ca's somehow siamezi, poate ca se confunda, pur si simplu, unul cu celalalt - dintr'o gramada de puncte de vedere... metamorfoza Mihnea -> Sarbu a fost realmente vizibila in perioada aia 91-92, hai, poate si 93!

mda
si, desigur, bafta, MV!

Brad Florescu spunea...

mihnea s-a barbierit, iar ca sa urmez sfatul tau ar trebui sa comit o blasfemie: sa-l rad pe Sarbu in Photoshop. Care nu-mi permit.
Cat despre asemanarile dintre Mihnea si Sarbu, asta e o chestie fireasca; e normal sa imprumuti stilul de management al celui care te-a condus atatia ani pe un drum al succesului. Macar de-am avea pe piata asta mai multi prozeliti ai lui Adrian Sarbu si mai putini emanati ai Militiei si Gostatului.

Anonim spunea...

uite si poza

http://www.adplayers.ro/?id=3&news=2016

Anonim spunea...

Oameni buni, nimeni nu isi pune intrebarea cata nesimtire poate sa aiba un om sa minta cum ca ar fi facut "un masterat in afaceri la prestigioasa London Business School" cand el a fost acolo in vizita, doar, cateva saptamani? NUMELE LUI NU APARE IN NICIUN FISIER AL NICIUNUIA DINTRE CELE 6 PROGRAME PE CARE LE ADMINISTREAZA LONDON BUSINESS SCHOOL!!!