22 mai 2007

A doua saptamana de vacantza

Salut.
Dupa 10 zile in Los Roques (nu intru in detalii acum), am ajuns in faimoasa Margarita, care da si titlul bauturii. Cu alte cuvinte, am ajuns de la un "all exclusive" - adica dormit in cort pe plaja, in conditiile in care apa trebuia sa ne-o aducem cu barca de pe o alta insula - la un "all inclusive" tipic, bestial, ultimul racnet si de tot cacatul. E plin de turisti purii care se poarta de parca ar trai experienta vietii. E prima zi aici si deja simt ca innebunesc. Da nu stiu unde sa ma duc, ca pe-aici sunt numai de-astea. Oricum, in Los Roques nu mai rezistam. O fi fost frumos, dar oamenii sunt nebuni. Numai droguri, bautura si promiscuitate sexuala (intelegeti ce vreti). Nu c-as fi eu un sfant, da m-au speriat pina si pe mine.
Maine pun poze, ca la all inclusive ai inclus si internetul. Multumim pentru conditiile create.

Si felicitari colegilor de la DDB pentru premiul pe care l-au castigat la maruntul festival.

5 pareri:

Anonim spunea...

Nu te văd bine. Dacă n-ai lăsat testamentul la vedere, trimite unul pe blog că ţi-l publicăm gratuit prin ce reviste putem ca să îl vadă apropiaţii, numai să nu se certe lumea în utma ta.

iulian traşă spunea...

domnu toma, bradutz a semnat inainte de a pleca un contract cu moartea online. asa ca nu te baga :)

Anonim spunea...

ia zi mah bradutz cum (nu) se vede romanika de prin tarile alea de pe acolo... stie lumea de hagi, nadia, tiriac ori de carnatzii de plescoi...

Brad Florescu spunea...

ho, ca inca n-am murit...era s-o fac, acum vreo ora, la zborul din Margarita pina in Caracas. Am nimerit un pilot care voia sa rupa rutina curselor scurte si zilnice.
Astept sa se faca 2.30 (ora locala), sa se deschida check-in-ul la Lufthansa. ajung in Frankfurt la 8 dimineata si in Bucuresti pe la 2.30. Sa traiti cu 75% mai bine!

Brad Florescu spunea...

anonim, iti raspund bucuros.
in afara de un singur tovaras care, auzind "Romania" a zis "Nadia Comaneci", toti ailalti m-au luat fie de italian (adica din Roma) fie au bagat zambetul ala tembel pe care-l bagam si noi, cei care nu stim ca Bangladesh-ul nu e in Africa.