16 noiembrie 2008

Sunt in Semporna

Frumos, diveri multi (cred ca sunt singurul fraier care a batut atata drum pana aici si nu face scufundari). Internet rar si slab, nu pot sa pun poze. Stau la Singamata, un resort dragutz in mijlocul marii, care se afla aproape de faimoasele iinsule Sipadan, Kapalai si Mabul, dar costa numai 10 euro pe noapte cu tot cu mancare. Totusi, n-are apa calda. Il putei vedea dand clic aici.

7 pareri:

sega spunea...

hai, ca sunt ochii pe tine ca pe un colet ups. bai, nu rata ocazia sa faci scufundari. nu stiu cat costa acolo, eu am dat in egipt 80 euro pentru o zi, asa numita zi de "discover scuba diving" (dsd). daac poti, fa cursul de 4 zile si iti iei brevetul...

dalai lama s-a intors aici, in mcleod ganj, dar nu tine de cald zau. cam tremur, cica a nins in kashmir. incerc ma incalzesc uitandu-ma la pozele tale din borneo :)

sega

p.s. zici ca esti singurul fraier care nu face scunfundari. ceilalti fraieri ce fac?

venat show spunea...

Vaaaaii, Bradut!!!!!!!!!!Se cere o investitie imediata si achizitionarea unei camere foto subacvatice si .. la apa cu tine!!! Ai vazut ce poze ai neneii astia, ce de pesti si creaturi simpatice???? Cum de poti rata un pupic pe bot de la vrun buzat din aia sau o mustata fluturinda pe la talpile tale??!! Trebuie sa o faci si pe asta!!!Gratie, dragule!

Anonim spunea...

Frumos traseul tau. Cand o sa ai internet mai bun sa pui si pozele din Seporna.

Z spunea...

cum se ajunge? vrem si noi!!

comanu spunea...

pana in semporna s-a aflat ca urziceniul e lider.

Anonim spunea...

Si noi cate-ti duceam grija :)
Ma aproape speriasem ca te-o fi cutremurat si pe tine cutremuru' din N Sulawesi.

Am trecut si io prin zona acum vreo 3 sapt da pe la vecini, in Derawan si Sangalaki.

Anonim spunea...

gogule, esti bine, dragule? Cit mai stai in Semporna, ca nu avem poze si povesti de citit! si nu ne place ca s-a intrerupt calatoria noastra... stam ca niste buburuze pe umarul tau si vedem cu ochii tai...simtim cu simturile tale, gustam cu tine...hmm... nu cred ca vreau sa iubesc cu si ca tine! Da', sa ne rezuma la simturile esentiale, zic! So?