3 octombrie 2007

Pe drum spre rude: sunt in Doha

Am ajuns in capitala Qatarului cu o intarziere de doua ore. La ce puteam sa ma astept de la un personal de aeroport italian si un capitan de aeronava iranian...
Partea draguta e ca de sectorul nostru s-a ocupat o stewardesa romanca. Ne-a rugat sa va transmitem tuturor salutari, ca s-a saturat de Doha si ca ii e dor de voi.
Acum stau in picioare la un internet gratuit si limitat in timp si n-am vreme sa pun poze; o sa le pun cand reusesc sa ajung la un internet unde se sta jos.

3 pareri:

Mizantropul spunea...

Ei ... ce vremuri bune am trait eu acolo. Sfaturi de la un cunoscator: daca esti acolo nu rata Karavan- restaurantul ( e peste drum de Ramada). Pe vremea cand umblam eu pe acolo se putea manca la burta cu vreo 30 de ryali. Iar mancarea era grozava. Iar daca vrei ceva sofisticat, opulent si rafinat cum doar in Orient poti gasi, musai Shebestan. E exceptional.
Asa...si daca stai mai mult si iti e dor de placeri interzise... Libraria de la Sheratonul cel nou. Acolo gasesti alcool si stewardese. Si fa poze, Bradut! Multe poze sa vad si eu ce s-a mai schimbat, ca aia construiesc ca nebunii!
PS Nu rata ocazia de a merge in suk ! Poti gasi ambra veritabila la preturi ridicole!

Brad Florescu spunea...

salut, Daniel si merci pentru sfaturi. din pacate nu pot sa le urmez. doha a fost doar un punct de tranzit. am ajuns in Singapore...

Mizantropul spunea...

Pacat.
Sfaturi mai si pentru Singapore!:)
Fara guma de mestecat ca la aia e caz de puscarie! Pe bune!
O vizita in cartierul Indian si neaparat acolo o vizita la Mandallay Garram - e o o bodega ordinara , dar e intrata in mitologie. Cica acolo s-ar manca cel mai bun pui Tikka din lumea.
Pe urma atentie mare daca te opresti la tarabele chinezesti ( unde dvd-urile costa cel mult 2 dolari) vezi ca labarii se tocmesc la pret si dupa aia o dau la cotit pretextand ca tocmeala a fost pe dolari americani! Musai adauga dupa fiecare "dolar" -singapore!
Daca te incanta vreunul din ceasurile de 20 $ ( gasesti de la Longiness de buda, la Omega de trotuar) ai grija sa le specfici ca vrei CLONE si nu IMMITATION. Clonele sunt de buna calitate. Imitatiile...
Mai era un restaurant indian grozav...Anjapar parca- ieftin si bun Undeva pe bulevardul hipodromului.
Oricum...timp sa ai tu. Ca de vazut ai ce vedea.