27 noiembrie 2008

Borneo: Health Warning.

Am mers descult prin jungla colcaind de serpi, paienjeni si tot felul de insecte. Mi-a intrat un spin in talpa piciorului si n-am putut sa-l mai scot. N-am dezinfectat. A iesit singur dupa 3 zile.
Am mers doua ore noaptea, in ploaie, intr-o barca ce ameninta sa se rastoarne la fiecare miscare, pe un rau presarat cu crocodili.
Am facut dus si m-am spalat pe dinti cu apa din malosul rau Limbang, intr-o baraca vizitata frecvent de scorpioni.
Am stat ore intregi in soare, in mijlocul marii, fara sa-mi acopar capul.
Am mancat cele mai dubioase mancaruri in cele mai sordide restaurante.
Am baut bere din pahare mai putin spalate.
Am inotat intr-o laguna pe al carei fund - aveam sa aflu - erau zeci de stone-fish (pentru necunoscatori: cel mai veninos peste existent)
M-au ciupit 1000 de tzantzari, furnici si alte ciupitoare.

Iar azi, 27, noiembrie, am racit cobza de la aerul conditionat din aeroportul Labuan.

Dar in cateva ore plec spre Thailanda, unde e lovitura de stat, deci lucrurile ar putea reintra in normal.

7 pareri:

madalina ionescu spunea...

stai sa vezi distractie acasa :)

pot sa te povestesc la mine cu link la tine? multam!

venat show spunea...

Dar stii ca in Thailanda, Guvernul a cerut cetatenilor straini sa paraseasca tara, da? Info util: "Pentru eventuale solicitări de asistenţă consulară, cea mai apropiată misiune diplomatică română este: Ambasada României din Bangkok"
Dar sunt multumita ca imunitatea ta creste!
Simt insa o unda in scris care nu imi place. Lipseste fericirea, e numai travel. Oamenii aia nu te bucura??Gratie!

ThePinkZebra spunea...

mi se pare firesc dragul meu, bolile tehnologiei sunt mai veninoase si mai viclene decat orice ar putea natura sa iti arunce in fata fericita de toate intalnirile cu ea :)

ma gandesc totusi ca poate aveai nevoie de un reminder ca lumea civilizata ucide mai repede decat orice altceva.

bradut spunea...

Mada, ai povestit deja, deci iti dau voie :-)

Zenat, pe tine te iau la bani maruntzi:
1. Guvernul Thailandei o fi cerut cetatenilor straini sa paraseasca tzara. Dar eu, nefiind in tzara, nu mi-a cerut.
2. Eu am sunat ASEARA la o acomodare din Thailanda si am facut o rezervare cu plata prin card, deci daca Guvernul e asa ingrijorat, ar trebui sa le ceara mai intai celor care vand cazari sa nu le mai vanda.
3. Guvernul care a cerut cetatenilor straini sa paraseasca tzara de condus de un domn care - din intamplare - e cumnatul fostului premier, condamnat la 2 ani de inchisoare si aflat actualmente undeva prin lume, cel mai probabil in UAE. Condamnat pentru coruptie, ca sa fim bine intelesi.
4. Nu inteleg de ce n-as mai vizita o tzara pentru simplul motiv ca niste oameni au ales sa protesteze PASNIC impotriva guvernului. Decizia de a inchide aeroporturile nu a fost a protestatarilor ci a lui nea Premieru.
5. Am sa sun mai tarziu la ambasada, as part of the plan. Dar sunt convins ca or sa-mi recomande sa nu ma duc.
6. Eu oricum zbor in Krabi, apoi iau o barca spre Koh Phi Phi, iar in Koh Phi Phi nu sunt nici drumuri, deci poate politica n-a ajuns pana acolo.
7. Cat despre nefericirea pe care o simti, aia nu tine de oamenii aia, tine de mine. Si nu e nefericire, e un soi de melancolie proiectiva. O tristete dupa lucrurile care sunt si n-or sa mai fie and so on. Ashes and snow.

bradut spunea...

Si in alta ordine de idei, legat de situatia din Thailanda, e socant de asemanatoare cu cea de la noi. Partidul aflat la putere e un PSD, iar cel din opozitie e un PD. PSD-ul lor se pare ca ar fi furat, dar e sustinut de cei multi si saraci. In tim ce PD-ul lor n-a apucat sa fure, e sustinut de "elite" si apeleaza la aceleasi tehnici ca ai nostri, deci cred ca GMP e implicat si o sa ia EFFIE pentru primul aeroport inchis.

sabina spunea...

:)) peste vreo generatie, doua, dupa sute de tipuri de viroze respiratorii nou-noute, vom rezista si aerului conditionat.

venat show spunea...

Deci tu esti acel creativ de succes si clar-vazator, minunea lumii cu energia diavlolului, adus ca sa dea la gioale GMP-ului si sa le distruga stragetiile EFFI-ste!!!!! In Thailanda, desigur....