26 septembrie 2010

Nu l-a contrazis nimeni

Steaua începe partida în următoarea formaţie:

Tătăruşanu - Latovlevici, Abrudan, Geraldo, Banel Nicolita - Brandan, Cristi Tănase, Bicfalvi, Apostol, Bogdan Stancu - Bilaşco. Antrenor: Eduard Iordănescu.

Minutul 11: Lovitură liberă Steaua. Latovlevici şutează peste poartă, este scos de pe teren şi vândut la Dacia Unirea Brăila.

Minutul 19: Gol Oţelul! Sârghi marchează cu capul din centrarea lui Vigilanti. În timp ce gălăţenii sărbătoresc reuşita, Edi Iordănescu este demis, iar în locul lui ia loc pe bancă Leo Strizu. Finanţatorul Becali declară "e doar interimar, până îl aduc pe Dan Petrescu sau pe Hagi".


Minutul 23: La Steaua intră Adrian Mutu. "Am o datorie de 200.000 de euro la Gigi, am venit să o plătesc", declară acesta la marginea terenului.

Minutul 27: Abrudan greşeşte o pasă simplă, punându-l pe oţelarul Paraschiv într-o situaţie bună, pe care acesta o iroseşte. Leo Strizu îşi dă demisia de onoare. Ţiţi Dumitriu este noul antrenor al Stelei!

Minutul 43: Iese Adrian Mutu, în scandările suporterilor "Mutu, mutu, zece mii minutu". Ţiţi Dumitriu pleacă.


Minutul 45: La pauză, steliştii sunt conduşi cu 1-0. Galeria Stelei cere demisia. La vestiare apare Marius Lăcătuş, venit tocmai din Spania pentru a antrena Steaua. "Fiara" le explică jucătorilor ce tactică trebuie să adopte, moment în care este întrerupt de apariţia lui Gigi Becali, cu care are o discuţie aprinsă. Lăcătuş este dat afară, împreună cu Apostol şi Brandan.

Minutul 46: Steaua iese de la cabine cu alt tonus şi alt antrenor: Anghel Iordănescu. "Am venit să spăl ruşinea fiului meu" declară acesta, nu înainte de a-l ceda pe Bicfalvi la Oţelul Galaţi, de unde îl ia la schimb pe Ochiroşii. Cei doi jucători fac schimb de tricouri înainte de fluierul de start al reprizei a doua.

Minutul 58: Noua achiziţie a Oţelului, Eric Bicfalvi,  îl întinde serios pe Tătăruşanu cu un şut puternic. Ochiroşii revine la Oţelul, Bicfalvi la Steaua. Preşedintele Duckadam este destituit pentru modul defectuos în care se fac transferurile la formaţia din Ghencea.

Minutul 64: Gigi Becali îi cere preşedintelui gălăţean, Marius Stan, să-i achite pe loc un împrumut de 15 milioane de ROL pe care i l-a acordat în urmă cu două luni. Marius Stan, neavând cash la el, acceptă să-i cedeze la Steaua pe Paraschiv, Sergiu Costin, Giurgiu, Vigilanti şi Sălăgeanu. Aceştia ies de pe teren, fiind înlocuiţi cu fotbalişti de la Steaua II, aduşi special în acest scop cu autocarul echipei.

Minutul 68: Steaua are mai mult posesia, dar fără a-şi crea ocazii importante. Cristi Tănase se accidentează. Meciul este întrerupt, prilej pentru Anghel Iordănescu de a-şi da demisia şi de a organiza o scurtă conferinţă de presă. "Sunt prea bătrân pentru asta", declară nea Puiu.

Minutul 69: Leo Strizu revine pe banca Stelei.

Minutul 70: Gigi Becali iese pentru a vorbi la telefon. Intră Teia Sponte.

Minutul 71: Finanţatorul vorbeşte în continuare la telefon. Leo Strizu pleacă secund la Anorthosis Famagusta şi este înlocuit cu Ţiţi Dumitriu.

Minutul 73: Iese Teia Sponte, reintră Gigi Becali. Ţiţi Dumitriu pleacă principal la Anorthosis Famagusta. Steaua nu are antrenor pe bancă. Galeria scandează "Demisia! Demisia!".

Minutul 75: În lipsa unui antrenor, Geraldo se schimbă singur cu Gardoş.

Minutul 78: Reintră Latovlevici, revenit de la Dacia Unirea Brăila, care juca la numai 22 de kilometri de Galaţi.

Minutul 80: Mingea iese în aut. Bănel Nicoliţă aleargă s-o recupereze pentru a o repune în joc. Este ajutat de Dan Petrescu,  Gabi Balint, Victor Piţurcă şi Gheorghe Hagi, noii antrenori ai Stelei.

Minutul 85: Dominare sterilă a formaţiei roş-albastre.

Minutul 90: În criză de soluţii, antrenorii îi scot pe Nicoliţă, Bogdan Stancu, Cristi Tănase şi Gardoş şi intră ei pe teren.

Minutul 92: Ocazie monumentală a Stelei. Hagi îl găseşte liber pe Gabi Balint, care încrucişează cu Dan Petrescu şi îl serveşte ideal pe Piţurcă. Acesta trimite cu capul în bară, este demis şi trimis la echipa a doua.

Minutul 94:
Fluier final. Oţelul se impune cu 1-o şi se menţine pe primul loc în Liga I.

Gigi declară la Digi: "Prostul sunt eu".