5 februarie 2010

Poveşti de sub scut


Sursa foto: www.defence.gov

Zalău, judeţul Sălaj. Asociaţia Astronomilor Amatori "Casiopeea" din localitate a înaintat Guvernului României o plângere oficială, susţinând că instalarea scutului anti-rachetă va face imposibilă observarea cerului pe timp de noapte.

Comuna 4 Fraţi, judeţul Ialomiţa. Într-un lan de porumb a fost descoperit cadavrul unui bărbat care ţinea în mână o cheie franceză. După cercetări prealabile, agentul de poliţie Stelu Cosâmbea a concluzionat că, cel mai probabil, mortul lucra la scutul anti-rachetă şi, nefiind bine ancorat, s-a dezechilibrat şi a căzut pe raza comunei. Primarul Carabulea a anunţat Ambasada SUA.

Zimnicea, judeţul Teleorman. Într-un cadru festiv, a fost redat uzului civil adăpostul anti-atomic de la subsolul şcolii numărul 2 din localitate. În fostul adăpost, construit între anii 1984 şi 1989 în timpul orelor de P.T.A.P., urmează să funcţioneze un bar de noapte şi o sală de jocuri electronice.

Pietroasele, judeţul Buzău. Un grup de viticultori agricultori din localitate au înaintat prefectului Paul Beganu o petiţie prin care arătau că, din cauza construirii scutului anti-rachetă, ploaia va înceta să mai cadă deasupra comunei, aceasta atrăgând după sine seceta şi scăderea producţiei agricole. Fermierii au cerut ca scutul să fie prevăzut cu o sită, astfel încât să oprească rachetele, dar să permită trecerea picăturilor de ploaie.

Avrig, judeţul Sibiu. După 36 de ani de funcţionare, clubul local de rachetomodelism sugestiv intitulat "Rachetă albă" s-a autodizolvat.

10 pareri:

mvcaraiman spunea...

excelente.

Anonim spunea...

Mai radem, mai glumim, dar lumea se pregateste de razboi. Criza mondiala e o confirmare ca in jocul asta de sah pe care il joaca evreii se pregateste mutarea decisiva. Doamne ajuta. Sanatate iti doresc.

gura ialomitei spunea...

viticultorii din pietroasele nu stiu ceva elementar pentru biznisu' lor: cu cat e anul mai secetos, cu atat iese vinul mai bun. zi-i lu' Beganu sa nu trimita petitia la ambasada... :)

Haiawatha spunea...

Foarte bune textele, iar la un loc...

Se face sa ma uit zilele astea la X Filles... am zambit cu subanteles :))

Adrian Diaconescu spunea...

Genial!

alinacst spunea...

Incredibil! Sunt in soc pentru ca nu imi explic cum se face ca tocmai eu am ratat agricultorii aia...Si doar le-am spus bunicilor sa ma anunte daca apare ceva nou in comuna... :)
PS. Am banuit mereu ca viticultorii pun ceva la cale, dar chiar sa isi decline identitatea in fermieri e prea de tot! :P

Gabriel Ene spunea...

saptamana viitoare ma duc la 4 frati sa verific informatia!

Tudor Costin spunea...

prea tare:))

Ciprian spunea...

In Barlad se plange lumea ca din cauza scutului antiracheta nu se mai usuca rufele insirate la balcoane. :D

anonim spunea...

La noi, in orasul Urlati din judetul Prahova, s-au primit numeroase plangeri de la locuitorii din comunele vecine. Acestia au declarat ca sunt deranjati de ecoul dinspre scut al urletelor urlatenilor... :|