8 aprilie 2009

5 pareri:

Z spunea...

aseara am vazut si eu cu restul tarii la TV un mic rezumat al m^aniei moldovenesti in Chisinau. Si tin sa ii umplu de respect pe reprezentantii Romaniei aka Ministerul de Externe care s-au spalat pe maini in stilul biblic. si imi rezerv dreptul la furie si scarba in acelasi timp pentru tot ce inseamna "diplomatie" in tara asta. si nu numai.
pfff ma simt neputincioasa.

Unknown spunea...

Sper sa nu ma injure istoricii. S-ar putea sa ma insel da nu mai stau sa verific acum. Ultima data cand am dat drumul Moldovei, prin 1940, a venit Rusia si ne-a spus: "O vrem!!!". Bravii nostri lideri s-au adresat prietenilor Nemti pentru ajutor care, la randul lor, ne-au ORDONAT sa o cedam. Si am cedat-o. Legat de acest eveniment Djuvara da o invatatura tinerilor: "Nu dai un petec de pamant fara un foc de arma." Ca si atunci, si acum, facem un rahat.

DoarATAT spunea...

Frumoasele poze m-au atras, dar ... nu m-am lamurit CINE populeaza Planeta asta ... cum de lasa ACTIVI peste 6800.000.000 de paraziti sa-si faca de cap distrugand-o !?

catalin spunea...

pai inainte sa multumesti vezi ca de exemplu Pavel Stratan a acceptat distinctii de la voronin in timp ce altii mai fraieri erau arestati in strada. mai mult a afirmat, daca nu ma insel ca este sustinator al partidului condus de voronin...so..cu entuziasm tot inainte da mai usor cu multumirile

Brad Florescu spunea...

Cu tot respectul, Catalin, cred ca Pavel Stratan nu a acceptat distinctiile de la Voronin, ci de la Presedintele Moldovei, oricine-ar fi fost el. Stratan face muzica, nu politica. Nici el, nici fetita lui. Asa cred eu. Asa si pe Nadia sau pe Lacatus i-a decorat Ceausescu.