1 aprilie 2009

Fusball macht frei sau Tara in care studenta s-a iubit cu catelul ei



1. Cea mai mare prima pentru pierderea unui meci ar castiga-o Piturca daca ar fi dat afara de la Nationala. Aia cu "ne-am dorit mai mult infrangerea" nu mai e o figura de misto. A capatat consistenta a 600.000 de Euro.

2. In tribuna, neshte romani arborau un banner amarat pe care scria negru pe alb: "Austria 1 - Romania - 3. GHERLA". Dupa meci, l-au modificat astfel: "Austria 2 - Gherla 1. Romania".

3. Apropo: cat de urata trebuie sa fie nevasta-ta ca sa dai o caruta de bani si sa pleci de-acasa dupa Nationala Romaniei?

4. Ce mizerie a lansat FRF: "Nu putem sa-l dam afara daca nu-i dam o caruta de bani". FRF nu e institutie a statului roman, nu e finantata de la buget. Sa-i dea, sa nu-i dea, sa faca ce-o vrea. Noua sa ne dea tricolorul inapoi.

5. Puneti dracu virgula intre "Hai" si "Romania" sau intre "Piti" si "cara-te".

6. Cum sa facem sa nu ne mai uitam la meciurile Nationalei? Cu ce sa inlocuim fotbalul asta chior si sleampat? Va dau o pista: in timp ce eu si tu si el il bagam in ma-sa pe Cocis ca n-a tras din prima, studenta s-a iubit cu catelul ei.

5 pareri:

madalina ionescu spunea...

:(

Adrian Diaconescu spunea...

Pun pariu ca si in insulele Cook gasim vreo 10-11 flacai cu care sa facem nationala mai buna! ;) Jenibili!

Anonim spunea...

ce bine de mine ca in loc sa ma uit m-am stresat cu altele...
am iesit, se pare, mai castigata.
si asta fara sa ma mai si iubesc cu cainele :)

mm

Unknown spunea...

In loc sa te uiti la meciul Nationalei ai putea sa te uiti la meciurile din campionatul bancherilor. Nu e la misto, e pe bune. Fotbal de calitate. Live pe sinteticul de la drept.

comanu spunea...

s-a iubit cu catelul, dar nu se mai iubeste.
si erau unii care ziceau ca animalele te iubesc pe viata.