28 noiembrie 2008

16 pareri:

Mikidos spunea...

:)) Nu stiu altii cum sunt de nu iti mai dau semn..Tu sa nu ne uiti pe noi muritorii care te citim care cum putem, printre pitch-ureli si alte betelisme de noiembrie. Noroc cu aventurile tale, sa ne mai desmortzim p'aci si noi. Cum e cu Thailanda? Uimeste-ne cu povesti si ne bucura cu imagini.

Unknown spunea...

Da, aici suntem.
A trecut criza si ne-a lasat crizati ... in fapt asta este problema.

Partea buna e ca pana ajungi tu inapoi o sa treaca si partea cu crizatul si o sa fim in faza de stress post-criza, in asteptarea unui binefacator.

Have fun my friend.

venat show spunea...

Acuma as vrea sa stiu cu cine te razboiesti? Ca, se pare ca nu cu noi. Oricum, nu cred ca de raspunsurile noastre aveai nevoie. Da', noi te iubim si asa!!

venat show spunea...

Si nici macar nu mi-ai cerut ID-ul de mess, ca sa ma certi! Uritule!
PS: venat_show la yahoo!Choar, poate te vad si eu pe mess!

ruki spunea...

Hai-hai, sa nu ne porcim!

venat show spunea...

Si chiar m-am enervat!! Vrei crize, las ca-ti dau eu crize!!
Ok, de data asta...: vreau sa stiu ce imi aduci cadou. Esti plecat in lume, faci numai scamatorii, faci poazne frumoase si colorate, bei singe de palmier asortat cu vin de oase si te dai rotund dupa blog! Esti plecat, faci ce te taie capul, te hlizesti la viata si iti rizi in barba iar aici vine Craciunul si Mosul. Vii de la apa albastra, pesti roz si caldura, deci vreau sa stiu ce imi aduci ca sa nu uit ca te dai dupa glob si ne mai si povestesti despre asta! So, mie ce imi aduci cind te intorci?

Brad Florescu spunea...

da, Zenat, daca nu erai tu credeam ca v-a picat retzeaua.

Anonim spunea...

eu te citesc si-ti admir fotografiile zilnic.
esti un spirit frumos. prietena ta Aneta avea mare dreptate.

Mihai Grecea spunea...

Te citesc zilnic chiar daca nu apuc sa postez... Deh, intre business si examene de PPL nu ramane prea mult timp...

Felicitari sincere si maxima admiratie pentru calatoria asta a ta si, mai ales, pentru povesti si fotografii.

nutz spunea...

mai Brad...eu ti-am trimis 5 sms-uri , te-am sunat....azi dimineata am primit un mesaj de la tine care era in dodii.credeam ca delirezi de la prea mult rom. nu ne ascundem de tine, e fusul orar care da mesajele peste cap.hai inapoi odata :)

Bogdana Butnar spunea...

stai tu linistit, te citim zilnic da' e mai greu cu reply-ul ca pe plaiuri mioritice se atrofiaza coarda sensibila usor

Anonim spunea...

Eu ti-as fi raspuns, dar nu mi-ai scris, asa ca m-am dedicat rezolvarii problemei din Taj Palace Mumbai, iar acum mediez intre aeroportistii din Bangkok si trupele de ordine... si pentru ca totul sa se incheie fericit, scriu dintr-un hotel inca neatacat de teroristi din Veliko Tarnovo, unde ma gandesc sa fondez al 2-lea imperiu romano-bulgar.

Z spunea...

citim mereu! si eu si specialul tau :)
din pacate prea putina vreme de pus raspunsuri.. o sa iti trimitem un mail ca sa fie mai mult loc de povestiri. dar intre timp SUNTEM AICI :)

Brad Florescu spunea...

Aha...deci e de la ei!
Nutz, am primit un singur SMS!
Dammit.

nutz spunea...

ei..lasa ca te asteapta si celelalte la granita, in aer. te vei bucura de ele cand intri in tzara (poate singurele lucruri bune din romanika). ca sa sta linistit sunt de bine si in mare spun ca imi lipsesti.

Unknown spunea...

Cand vii?