27 noiembrie 2008

Borneo: Health Warning.

Am mers descult prin jungla colcaind de serpi, paienjeni si tot felul de insecte. Mi-a intrat un spin in talpa piciorului si n-am putut sa-l mai scot. N-am dezinfectat. A iesit singur dupa 3 zile.
Am mers doua ore noaptea, in ploaie, intr-o barca ce ameninta sa se rastoarne la fiecare miscare, pe un rau presarat cu crocodili.
Am facut dus si m-am spalat pe dinti cu apa din malosul rau Limbang, intr-o baraca vizitata frecvent de scorpioni.
Am stat ore intregi in soare, in mijlocul marii, fara sa-mi acopar capul.
Am mancat cele mai dubioase mancaruri in cele mai sordide restaurante.
Am baut bere din pahare mai putin spalate.
Am inotat intr-o laguna pe al carei fund - aveam sa aflu - erau zeci de stone-fish (pentru necunoscatori: cel mai veninos peste existent)
M-au ciupit 1000 de tzantzari, furnici si alte ciupitoare.

Iar azi, 27, noiembrie, am racit cobza de la aerul conditionat din aeroportul Labuan.

Dar in cateva ore plec spre Thailanda, unde e lovitura de stat, deci lucrurile ar putea reintra in normal.

7 pareri:

madalina ionescu spunea...

stai sa vezi distractie acasa :)

pot sa te povestesc la mine cu link la tine? multam!

venat show spunea...

Dar stii ca in Thailanda, Guvernul a cerut cetatenilor straini sa paraseasca tara, da? Info util: "Pentru eventuale solicitări de asistenţă consulară, cea mai apropiată misiune diplomatică română este: Ambasada României din Bangkok"
Dar sunt multumita ca imunitatea ta creste!
Simt insa o unda in scris care nu imi place. Lipseste fericirea, e numai travel. Oamenii aia nu te bucura??Gratie!

Z spunea...

mi se pare firesc dragul meu, bolile tehnologiei sunt mai veninoase si mai viclene decat orice ar putea natura sa iti arunce in fata fericita de toate intalnirile cu ea :)

ma gandesc totusi ca poate aveai nevoie de un reminder ca lumea civilizata ucide mai repede decat orice altceva.

Brad Florescu spunea...

Mada, ai povestit deja, deci iti dau voie :-)

Zenat, pe tine te iau la bani maruntzi:
1. Guvernul Thailandei o fi cerut cetatenilor straini sa paraseasca tzara. Dar eu, nefiind in tzara, nu mi-a cerut.
2. Eu am sunat ASEARA la o acomodare din Thailanda si am facut o rezervare cu plata prin card, deci daca Guvernul e asa ingrijorat, ar trebui sa le ceara mai intai celor care vand cazari sa nu le mai vanda.
3. Guvernul care a cerut cetatenilor straini sa paraseasca tzara de condus de un domn care - din intamplare - e cumnatul fostului premier, condamnat la 2 ani de inchisoare si aflat actualmente undeva prin lume, cel mai probabil in UAE. Condamnat pentru coruptie, ca sa fim bine intelesi.
4. Nu inteleg de ce n-as mai vizita o tzara pentru simplul motiv ca niste oameni au ales sa protesteze PASNIC impotriva guvernului. Decizia de a inchide aeroporturile nu a fost a protestatarilor ci a lui nea Premieru.
5. Am sa sun mai tarziu la ambasada, as part of the plan. Dar sunt convins ca or sa-mi recomande sa nu ma duc.
6. Eu oricum zbor in Krabi, apoi iau o barca spre Koh Phi Phi, iar in Koh Phi Phi nu sunt nici drumuri, deci poate politica n-a ajuns pana acolo.
7. Cat despre nefericirea pe care o simti, aia nu tine de oamenii aia, tine de mine. Si nu e nefericire, e un soi de melancolie proiectiva. O tristete dupa lucrurile care sunt si n-or sa mai fie and so on. Ashes and snow.

Brad Florescu spunea...

Si in alta ordine de idei, legat de situatia din Thailanda, e socant de asemanatoare cu cea de la noi. Partidul aflat la putere e un PSD, iar cel din opozitie e un PD. PSD-ul lor se pare ca ar fi furat, dar e sustinut de cei multi si saraci. In tim ce PD-ul lor n-a apucat sa fure, e sustinut de "elite" si apeleaza la aceleasi tehnici ca ai nostri, deci cred ca GMP e implicat si o sa ia EFFIE pentru primul aeroport inchis.

Anonim spunea...

:)) peste vreo generatie, doua, dupa sute de tipuri de viroze respiratorii nou-noute, vom rezista si aerului conditionat.

venat show spunea...

Deci tu esti acel creativ de succes si clar-vazator, minunea lumii cu energia diavlolului, adus ca sa dea la gioale GMP-ului si sa le distruga stragetiile EFFI-ste!!!!! In Thailanda, desigur....