6 noiembrie 2007

A zis de mine la ziar



Poza asta de om nebun care insoteste interviul a rezultat asa: fotograful m-a pus sa ma agit si sa dau din maini, ca si cum as explica ceva cu mult avant. Am iesit de zici ca-s Prigoana cand o da afara pe Bahmu. Interviul in sine, mult mai pacifist decat poza, il puteti citi in Adevarul. Multumesc lui Petre Barbu ca s-a documentat, nu ca altii.

9 pareri:

Anonim spunea...

Mai bine in Filipine decat la Portoroz
Mai bine un Golden Wat decat un Golden Hammer
Mai bine un avion decat un Ad'Or
Dar ce bun e un EFFIE...

(versuri albe, cunoscut poet chinez, nascut in Vietnam, emigrat in Indonezia, expulzat din Malaysia pentru incitare inter-etnica la consumarea carnii de porc).

Anonim spunea...

Sincer ma bucur pentru tine (acelasi anonim si din alte posturi). Desi am zis ca nu mai intru prea curand iata ca aparitia ta in ziar nu o puteam rata asa incat am zis sa mai dau totusi o tura. Mai am ceva de adaugat la un raspuns de-al tau la interviul mentionat. Nu prea e placut sa primesti tzeapa de la Ministerul Sanatatii pentru atata efort depus insa sincer nu e prea placut nici sa vezi dupa doua luni dupa ce ai depus propuneri de creatie pentru promo-uri Protv in ideea unui test de angajare la Tempo, ca aceste promo-uri a fost folosite cu succes si se afla pe post. Probabil multi au fost in situatia mea de a fi primit tzeapa ca vor fi angajati ideea fiind alta: lipsa de inspiratie coroborata cu ideea "geniala" de a da un test de angajare care sa furnizeze ideei pe banda rulanta. Bravos Domnu Bradut de tine te plangi, dar de altii nu prea iti pasa. O stii pe aia cu "ce tie nu-ti place... O zi buna si bucura-te pe bune sa apari in ziar e un lucru mare.

Brad Florescu spunea...

@Anonim: omule, poti sa fii mai specific? cu cine ai vorbit la Tempo? cu mine? cine ti-a cerut sa faci promourile, la ce se refereau si care e ideea care ti-a fost furata? chiar ma intereseaza, ca sunt foarte corect in a atribui drepturi si paternitati celor care le merita. Te rog sa te explici.

@Cezar: mai bine da-mi un mail, ca vreau sa vorbesc ceva cu tine.

Anonim spunea...

Hahaha, ce tare. Tu crezi ca dau cu rosii aiurea in oameni nevinovati. Poate lucrurile nu-ti convin si te faci ca te lasa memoria. Ei bine iti mai repet: am venit la tine (asta din poza), ai avut propuneri de creatie pe care le-ai pus pe post in nici 2 luni. Cum se numeste asta in termeni de "a atribui drepturi si paternitati celor care le merita". Eu as zice insusire de merite necuvenite, in limbaj poporal ca sa nu zic mai rau. Probabil si alti baieti care au cazut in plasa interviului de angajare ar avea ceva de spus in privinta asta. Dupa cum vezi lucrurile nu se uita iar cand realitatea ne face si noua o festa ne cam doare. Nu ma bucura ca DDB a luat tzeapa in cazul asta pentru ca este efortul comun a mai multor oameni, ma bucura ca tu te plangi de asta. In rest, soare, pasarele si sa traim frumos... si bineee.

Brad Florescu spunea...

anonimule, daca nu poti fi mai specific, nu am cum sa-ti raspund. nu-mi aduc aminte de intalnirea noastra, deci nu stiu despre ce vorbesti. daca ai propus cumva un promo la emisiunea lui Teo si, dupa doua luni, ai vazut pe TV un promo la emisiunea lui Teo, asta nu inseamna furt intelectual. inseamna doar ca ti-am dat sa lucrezi pe un brief care exista in agentie. te rog sa precizezi despre ce este vorba, altfel esti doar un calomniator patetic.

Anonim spunea...

Calomniator patetic :-))) ce amuzant. Inca odata ma intreb dacaeste adevarat: hotul neprins este chiar negustor cinstit? Intre emisiuni sau pauzele de publicitate se fac acele"promo-uri" gingle-uri sau cum s-or fi numind ele in limbaj de televiziune. Ei bine despre acelea vorbesc. Acum la cativa ani distanta evident si memoriile ne lasa si cu atat mai mult nici dovezile nu mai exista (ma refer la cele de la Protv) asa incat un proces moral nici macar nu-ti pot face. singurul lucru pe care ti-l pot face este doar sa-ti zic: Rusinica, rusinica! si de asemeni sa-ti bat obrazul pentru felul in care ai procedat atunci mai cu seama ca peste scurt timp ai ajuns la Protv promovat. Anyway primeste aceste post-uri ale mele ca pe o palma si nu ca pe o calomnie caci altfel nu as fi avut motive intemeiate sa adaug notite pe blog-ul tau. N-am sa mai continui, pentru ca daca ai sa scotocesti prin memorie iti vei aduce aminte si de imprejurari si probabil scuze n-am sa vad scrise pe aceste pagini pentru ca ar fi penibil si nu-ti poti permite generozitatea asta pentru ca ar trebui sa inchizi blog-ul si de aceea am sa incetez pentru ca ceea ce am vrut sa-ti zic am scris. Mai mult de atat n-am de ce sa continui. Calomnia are un scop. De a murdari imaginea destinatarului. Dupa cum vezi n-am folosit nici invective si nici atribute legate de infatisare m-am referit la ceea ce pui aici in conditiile in care ai o nominalizare la un festival de net si la o intamplare in care eu nu am ramas cu o impresie prea buna in ceea ce te priveste. Nada mas nada menos. Hasta la baby vista!

comanu spunea...

anonimule cred ca te grabesti sa arunci cu piatra.si confuzi personajul.
nu stiu care a fost experienta ta, dar din ce ai spus pana acum n-am cum sa-ti dau dreptate. intamplator si eu dat cu bradut niste teste din astea.si pe urma am ajuns sa lucrez in televiziune, chiar si in pro. niciodata, dar absolut niciodata (iti repet au fost mai multe etape de teste si foarte multe promouri trimise) bradut n-a folosit vreunul in nume propriu. au contraire; promourile alea mi-au adus job-ul.
n-are rost sa continuam. e suficient de aiurea si asa sa-i iau apararea lui bradut, pe blogul lui, impotriva unor acuzatii scalambate.

evident, acesta e un post comandat. asa-i bradut?

Anonim spunea...

Bradut, nu prea stiu pe ce adresa sa scriu... Ce adresa de mail ai ?

Brad Florescu spunea...

brad@amazingrace.ro