2 noiembrie 2007

Cocoshoo mi-a facut ziua cu un link

Va ziceam acum cateva zile de mizeria care se intampla in Malaezia din cauza nebuniei dupa bio-diesel. Vedeti articolul mai jos.
Cocoshoo, un prieten cu inima mare, mi-a trimis azi acest link.
M-am bucurat atat de tare incat am uitat ca n-am castigat la Internetics.
Deci se poate. Numai sa zicem. Tare. Multi.
Orang Utans are back in business!

15 pareri:

catalin spunea...

mersi mult ... de reclama ;)

Anonim spunea...

Pe bune ce vroia-i sa castigi?
Nominalizarea e chiar prea mult. Ceea ce ai tu aici e mult spus blog. Tristete mare.

Brad Florescu spunea...

explica-mi si de ce. chiar mi-ar prinde bine un critic constructiv. pot face abstractie de greselile de ortografie. fondul conteaza.

Anonim spunea...

ok. nu mai repet link-urile catre Chomsky si Korten ca nu-s maniac. Ai o leapsa la mine in curte. Poftim de ia-o:)
PS- Normal sa accepti critica stii cum e... daca e anonima e musai.

Anonim spunea...

Pentru ca este pueril. Este lipsit de continut, informatie. A citi posturi gen "azi m-am sculat si era soare afara" e ceva banal ce poate face fiecare. Trebuie sa arati in fiecare post de ce ai facut acest blog, iti expui punctul de vedere asupra unui subiect, o critica la un ad sau oricum ceva constructiv. E un pic nefericita ideea de a face un blog doar pentru ca este la moda. Nu's expert in bloguri insa am intalnit cateva pe domeniul .ro care intr-adevar aveau ceva de spus. Cele de la internetics nu sunt aceasta categorie. Am revenit pentru ca pe Adplayers am vazut un comentariu de-al tau destul de ambigu si neargumentat si mi-am adus aminte ca am lasat un mesaj aici. Poate peste 1 an, doi lucrurile vor arata diferit pe pagina ta insa momentan este doar o tactica de marketing si PR pur personal de a te scoate putin in evidenta pe anumite canale. Insa dupa cum ziceam este o favoare si nu un merit. Oricum: sa cresti mare, dar prin continut de calitate.

Anonim spunea...

Tot Io. Nu mai revin prea curand. Numai bine.

Anonim spunea...

De ce nu mai revii, dragule? Ti-e frica sa nu iti raspunda cineva la comentariu, pe acelasi ton ca al tau si sa te doara?
Pe langa ca faza cu anonimatul te deconspira ca fiind un rebel fara cercel (daca esti smecher si critic si ai argumente, arata-te, nu urla "hotii" si tu tremuri sub patura...), ce sa mai zic de faptul ca gramatica la tine este un hobby pe care nu il ai...
Of, e plina tara de bemveuri si de frustrati-care-n-au-bani-de-bemveuri. In calitate de ce evaluezi tu blogul asta?

Baiatule, fii atent: lumea moare cu oameni ca tine. Cu oameni care traiesc ca sa vada si sa comenteze ad-uri. Lumea mai are o sansa la viata cu oameni ca domnul asta, proprietar de blog, care pretuieste ziua in care "s-a sculat si era soare afara". In timp ce tie doar ti s-a sculat...daca ai avut noroc si de asta...

Imi cer scuze fata de cei care vor citi comentariul meu, dar sunt atat de satul de oameni ca tine. Toti vreti sa va vedeti la televizor si sa combateti. Traieste, fratioare, traieste, lasa parerile despre altii, incearca sa iti faci o parere despre tine. Trezeste-te dimineata, invata ca e "ambiguU" si nu "ambigu" si arata-le oamenilor de langa tine ca e soare afara. Atunci vei fi facut ceva care sa merite drumul tau p-aci, prin lume.

catalin spunea...

ma bag ca musca in blog, dar hai sa mergem in alta directie ... de ce trebuie sa ataci ? Frustrare si deprimare.

Adevarat ca Al Pacino este un mare actor! Adevarat ca Pintea era cu 3 clase peste el! Insa observam o mare diferenta de spatiu, timp, societate etc. Si nu cred ca l-ati vazut pe Pintea atacandu-l pe Al Pacino, ci si-a vazut de viata lui si circumstantele in care s-a nascut.

Poate acel anonim este cu 3 clase peste tine Bradut, nu avem de unde sti? Stilul cu care insa a incercat sa arate acest lucru, reflecta invidie. Invidie care defapt nu o sa il ajute sa faca nimic constructiv in viata. Comentarii de genul acesta poti arunca si in treacat unor oameni dragi si sa ii pierzi.

Sfatul meu este sa se uite la el, in el si mai apoi sa dea verdicte. Sa intre cu blogul lui intr-o competitie, sa isi arate continutul. Daca nu vrea sa isi arate "opera", ci depresia nepublicari "operei" este problema lui si se rezolva prin nopti pierdute singur si cu o sticla de bautura langa.

Pana si prostii daca insista fac lucruri marete in viata. Depinde acum ce intelegem fiecare prin maret ??!?!

PS: Blogul a fost doar pretextul anonimule, nu !?

Anonim spunea...

Vezi tu Bradutz domnu Cocoshoo este mai ponderat si mai inteligent ca tine. Era normal ca tu sa te inflamezi si sa te arunci cu un post-reply (anonim fireste) in care sa ataci gramatica si greselile gen "ambiguu". As pune totul pe graba mai degraba decat pe lipse de cunostinte. N-as vrea sa te combat in ceea ce spui. Poate ai dreptate, sunt frustrat de cand m-am nascut, din frustrare mi-am facut o familie, din frustrare fac ce fac zilnic (n-as zice din pasiune), din frustrare apreciez ceva original, autentic si care inseamna valoare, din frustrare scriu pe blogurile diversilor indivizi pentru a deruta si a crea haos si evident din frustrare imi traiesc ziua cand as putea pune capat tuturor lucrurilor care-mi creeaza si propaga frustrarea. Eu cred ca intre noi nu este o mare diferenta insa ceea ce ne deosebeste este felul in care vedem valoarea. Totusi de la o critica, comentariu sau post in dezacord cu opiniile tale nu trebuie sa te inflamezi intr-atat. Sa fii atat de satul de indivizi pe care nu-i cunosti si pe care-i categorisesti din start, nu te face diferit sau mai acceptabil. Si pentru a nu deraia de la am sa ma amuz cu ce zice cocosh: "Stilul cu care insa a incercat sa arate acest lucru, reflecta invidie. ". Vezi el a priceput o chestie tu nu: Sunt invidios pe tine.... :-))) ce tare. B. vreau in continuare sa fiu anonimul care-ti zice ceea ce nu vrei sa auzi, pentru ca in general fiecare din noi vrea sa auda doar laudele. Uite daca nu suporti criticile doar da o tura pe blogul lui Cocosh si ai sa vezi ceva un pic mai diferit de ce vrei tu sa numesti blog. Evident ca blog-ul a fost un pretext dar este si un motiv destul de intemeiat. Hai totusi sa nu ne trezim dimineata "sa traim frumos" (asa cum vrei tu) si sa facem umbra pamantului degeaba. Eu cred ca poti mai mult ca d'aia ai fost si esti director de creatie sa arati ceva creativ nu doar sa arunci cateva cuvinte pe o pagina si sa-i zici blog.
P.s- citeste si post-ul meu legat de articolul din Adevarul. Asta o sa te lamureasca mai bine. Spor la treaba si de data asta chiar cred ca n-o sa mai intru destul de curand ca vad ca o iei razna cu vorbele.

catalin spunea...

Voi mai raspunde si eu scurt :

- da am zis invidie si sustin, deoarece nereusita si atacul asupra unei persoane inseamna exact acest lucru

-nu detineai alt canal de ati comunica frustrarea ... care nu zic ca nu poate fi si intemeiata .. daca ai dreptate poti lupta si altfel ... daca nu ramai in anonimat si cu o pata neagra la auzul numelui Bradut


- banuiesc ca lucrezi in breasla si poti fi atacat usor ... anonimatul denota o vulnerabilitate daca iti spui numele

- si daca nu ai fost ironic, mersi ...

- nu ma mai bag in chestii care nu ma privesc :)))

catalin spunea...

si pentru iuli ...finutza mea profesoara ... A-TI ... cand facem o lectie de gramatica ? :))))

Anonim spunea...

Catre Cocoshh: chiar daca lucrez sau nu in breasla si pot sau nu fi atacat nu asta a fost motivul pentru care nu mi-am dat datele ci simplul motiv ca ar fi trebuit sa fac un sign up in conditiile in care nu as mai fi vrut sa intru aici. Motivul pentru care am intervenit este pur si simplu legat de continutul si calitatea acestui blog si apoi de intamplarea pentru mine nefericita in care am avut de a face cu persoana posesoare de blog. ceea ce m-a facut sa fiu un pic "acid" cand as fi putut fi indiferent (caci sicer pe mine prea putin ma intereseaaza ce scrie pe blog si daca este sau nu ceva interesant) este felul in care mi-a folosit increderea pe care i-am acordat-o in acel interviu. Am mai fost si la alte interviuri si nu sunt persoana care sa poarte pica daca altul a fost mai bun si deci acceptat. Intodeauna exista altul mai bun. Si nu in ultimul rand caci cu asta ar fi trebuit probabil sa incep, ultima ta fraza este singurul lucru care ar trebui sa conteze pentru tine in aceasta discutie. Nu am fost ironic dar era vorba doar de o comparatie intre blogul tau si al lui nimic mai mult.

Anonim spunea...

prefer o lectie de gramatica in germana: schneler , scheneler, das ist gut :-))). Nu te lua si tu dupa greselile pe care le fac doua degete care bat repede pe o tastatura. oricum accept si corecturi de la finutza ta, dar fara sa stie consoarta :-))

catalin spunea...

intra pe www.amazingrace.ro ... ghici cine il tine ?

am facut chat aici :))) este bun la trafic ...

Brad Florescu spunea...

Hai ca esti simpatic. Dintre toti cei care nu mai intra pe blogul meu, tu esti cel mai fidel.