18 decembrie 2009

La anul sabatic şi la mulţi ani!



Sunt de 10 saptamani aici si singurele lucruri notabile care s-au intamplat vin dinspre tzara: alegerile, alegerile, victoriile Unirii si infrangerile Stelei, zapada si poleiul, noul Presedinte, noul premier si noul ministru al turismului.

Pe plan local, pisica voastra a nascut (dar asta stiati deja), Kai si Genni au deschis un club pentru copii si a mai plouat de cateva ori. In rest, nu s-a intamplat nimic in afara de ce-am vrut eu sa se intample. Si, sincer, n-am vrut sa se intample prea multe.

Singurii care au mai neglijat semnul "Do not disturb" de la usa vietii mele au fost tot romanii. Unii l-au neglijat in mod placut. Cativa prieteni m-au rugat sa-i ajut cu niste cazari. Am alergat ceva, am schimbat ceva mailuri, dar i-am acomodat pe toti la fericire pentru Sarbatori. Amicul oligarh si-a rupt doua saptamani din timpu-i pretios si a venit sa ma vada pe 6 decembrie, imediat dupa ce m-am intors din plimbari. Peste doua zile pleaca inapoi in tzara. In seara asta, la o bere, imi zice:

- Ma, nu stiu cand au trecut doua saptamani.
- Pentru ca n-am facut nimic.
- Pai da, n-am facut nimic. De ce n-am facut nimic? De ce n-ai vrut sa mergem nicaieri?
- Fiindca am avut treaba.
- Ce cacat de treaba ai avut?
- E concurs de DJ pe insula. Mi-am facut playlistul.

Altii m-au deranjat in mod neplacut. Tot felul de "amici" sau "admiratori" care s-au inghesuit in ultimele 10 saptamani pe blog, pe mail, pe Amazingrace ca sa-mi dea sfaturi inutile. De fapt voiau sa vaza lumea ca ei au fost in Thailanda eventual inaintea mea. Si sa vaz si eu, sa nu care cumva sa ma cred dracu vreun jmeker si vreun deshtept. Le spun la toti: bai mociuţi, Thailanda nu-i a mea si nici a voastra si nu va mai bagatzi atata in seama, ca n-am dat banii pe biletul de avion ca sa ascult in continuare voci de frustrati ai nebagarii in seama. Daca aveti ceva de spus, spuneti in fatza portii voastre, nu mai strigati peste gardul meu, ca pun pisicii pă voi.

De ziua mea a fost drăguţ. Am avut 6 musafiri, am primit toba, tort si un fel de nai, am lansat baloane cu aer cald, ne-am pus dorinte, am stat in bezna si am ascultat muzica. Am pus cele mai cretine melodii, incepand cu Cenaclul Flacara ("20 de ani") si incheind cu Bjork ("All is full of love"), dar nu s-a suparat nimeni in afara de vecinul australian care n-a putut dormi si ne-a taiat netul la toti a doua zi. Switch-ul e la el in casa.

Azi am relocat pisoii, pentru ca viatza mea incepuse sa miroasa. Mama lor nu i-a invatat ca nu e frumos sa faci pipi si caca in casa si in special nu sub patul stapanului iubitor care si-a rupt de la gura. Tinerii au de azi o laditza de dormit pe veranda si una de nevoi tot pe veranda, la o distanta apreciabila. Aceasta din urma este o fostă cutie de pizza delicioasă, umpluta cu nisip alb, de pe plaja. Cum sa nu faci pipi în aceste condiţii, zi tu?

A ramas ca pe 22 ma suna de la concurs, sa-mi spuna in ce zi si la ce ora intru in scena. Am 60 de minute la dispozitie. Castigatorul primeste 25.000 de THB (500 de euro) si dreptul de a pune muzica la Full Moon Party-ul de Revelion. M-a intrebat organizatorul la telefon:

- And what kind of music are you going to play?
- Aaa...let's call it ETNO music.
- Could you be more specific?
- Yes, like music from the Balkans.
- Oh...sounds fantastic!

Fantastic, a?
Vedeţi voi pă dracu.

13 pareri:

ajnanina spunea...

succes la concurs :)

comanu spunea...

sahib, umple-s-ar de paduchi toti dusmanii tai, pe 25 februarie ai nostrii ca spicele joaca cu you never walk alonii. iti iau bilet?

Antoaneta spunea...

Hahahaha...sa ne traiesti, mangafa plecata miercuri la Tailanda.

all romanians are vampires spunea...

succes la concurs! dupe, te rugăm frumos, ne arăţi/pui şi nouă playlistul? (eventual, idee venită acum, ne laşi să facem un special guest star pe site cu acel playlist câştigător? ;))
mulţumiri anticipate!

p.s. liverpool... nu mi-a venit să cred. aş fi preferat duelul în semifinale, dar şi aşa va fi frumos. sper să rămână echipa completă până atunci.

piticu spunea...

mişto
http://www.youtube.com/v/_nxFRkN95AQ

Someone spunea...

Aaaaah, o să câştigi, o să câştigi! I-ai corupt şi p-ăştia :-))

Şi LMA, na, ştii tu, toate cele.

Brad Florescu spunea...

DJ-ul asteapta sugestii pentru playlist. Impreuna voi reusi.

Unknown spunea...

0 sugestie:D Papu cu Dincuta - La Valea Di Ianina http://www.youtube.com/watch?v=jNLNgRRyTA8

romaniajon spunea...

Daaaaa sa te sfatuim pentru playlist! www.youtube.com/watch?v=gViaOYgV8yI

Mara spunea...

super! sper sa castigi :) eu oricand apreciez un the the knife-pass this on (original sau orice remix)

Razvan Militaru spunea...

S-o pun de-o cercetare stiintifica pe la Drumetzu'?

MR.Baricada spunea...

Un mail, pentru a-ţi trimite oarece chestii legate de Unirea, se poate? Salutari din Urziceni...

MR.Baricada spunea...

Ca sa vezi ce mai e nou prin Urziceni

http://www.youtube.com/watch?v=T-nfuO0DUk0