23 februarie 2010

Se vede clar şi la televizor

Bucata de filmare din Thailanda e făcută la două zile după ce m-am întors din ţară. Vedeţi şi la televizor ce urât sunt in Herăstrău şi ce mai puţin urât sunt in Chaloklam. Aşa aţi fi şi voi, chiar aşa. După două zile. Mai puţin ăia care sunteţi aşa frumoşi că n-are ce să vi se întâmple (decât cel mult să vă căsătoriţi cu idioţi).

Mulţumesc Ioanei pentru filmarea de-aici. Îi mulţumesc şi reporterului Gabriela Peset, care chiar a înţeles cum stă treaba cu subiectul. Succes noului Observator.

Ştiu, scriu cam cocoşat, dar nu pot să mă întind, că doarme tărcata aia mică fix în spatele meu.

Şi casa costă 180 de Euro, Gabi, nu 180 de dolari. Bine-ar fi...

35 pareri:

Alex spunea...

chiar ca e ceva diferenta intre atitudinea din thailanda si cea din herastrau. parca ar fi doi oameni diferiti, nu alta

Alina spunea...

Am ramas impresionata la modul cel mai misto cu putinta de reportajul de la Observator asa ca ma inscriu si eu in fan-clubul admiratorilor tai, de la distanta, evident :)

Blogu' lu' Unu spunea...

Prietene,si iti spun asa ca amandoi vb aceasi limba,te felicit....Ai mare curaj...Si viata ta cred ca ar fi cea mai buna continuare a filmului MATRIX...Tu ai luat cea mai buna pastila si te-ai trezit...Te felicit!!!Mult succes in tot..Sa nu uiti sa hranesti pisicile:))

cornelium.ro spunea...

mda. frumos. totul frumos pana acum, dar te mai intorci acolo ?

Brad Florescu spunea...

Acolo unde, cornelium? Aici sau acolo? :-)

Adrian Diaconescu spunea...

Alex mi-a luat vorba din gura. In Herastrau am vazut un Bradut in captivitate. La min 2:05 este Bradut pe care il stim noi. ;)

CosmICS spunea...

la 1:58 scrie frumos: Bradut Florescu -Plecat din Romania.
Nu stiu daca asta e bine sau rau.
Orice ai face, ai grija sa n-o trezesti pe tarcata: bad juju

Nicoleta Țintea spunea...

Frumoasă pisica! Și povestea! Baftă acolo!

I N T E G R U spunea...

Salut! De acord cu uratenia... Adica, no ofence, ca si tu ai zis-o, da parca ca e vorba de o alta persoana.

Pana la urma, de ce Tailanda?

Anonim spunea...

Te-am vazut la TV
Te-am inteles..Si eu sufar ca trbuie sa suport viata din tara asta..
Toata stima pentru curajul tau de "a-ti trai viata"!
Maria

Mogulu spunea...

micutzule, ai facut muschi :)) in rest, in herastrau arati ca un camionagiu sindicalist, my 2 cents. noroc cu pozele din golfuletz, asa te mai scoti si tu in memoria colectiva. hai sa traiesti, bea o bere si pentru noi, sau o papaya, sa fie

Anonim spunea...

Ahh... ce-as vrea sa plec si eu din Romania. Ia-ma cu tine, vreau sa evadez :)) Am glumit :)

Multa bafta in continuare! Super blogul

Anonim spunea...

Sau iarna nu-i ca vara.
Fiecare arata ce vrea s-arate.

willy spunea...

Omule esti super...te felicit pentru hotararea luata si sunt convins ca esti foarte fericit...si eu am facut la fel....bine aproximativ la fel...mi-am luat bocceluta in spinare si am aterizat in spania...si sunt ok acum...inca odata te felicit si asteptam de la tine poze superbe cu viata de de acolo...

Adrian Milca spunea...

Te-am vazut aseara la televizor. Toata stima pentru curajul tau. Mi-a placut faza cu "nu faci nimic pentru tine numai cumperi". Si eu ma uit la aparatele foto, la pensule, la echipamentul de munte si ma intreb cand o sa am intr-adevar timp pentru mine. Cred ca cel mai greu lucru in viata este sa stii cand sa te opresti, sa spui gata pana aici, de aici in colo fac ce vreau eu ....

mo spunea...

.........totusi, nu te-ai rupt....'total'
ramai o vedeta, apari la tv
si paradisu-i mai aproape. adica poti/esti fi un fel de corespondent de acolo, nu?

comanu spunea...

sahib se vede clar fanta de lumina: romania-thailanda.
si oarecum te avantajeaza si pantalonii scurti.

Dan spunea...

Numai 180 euro te costa casa in Chaloklum? 8000 baht? Am un amic Johnny care sta in Phangan de vreo 5 ani si plateste 10000 mai spre Thongsala, undeva in jungla intre Haad Yao si Phaeng waterfall. Mai sunt alte case stil 1bdr pe acolo si alea se inchiriaza cu 12- 15k. Cum l-ai gasit pe nea Ong?

Anonim spunea...

buna ziua

Rusty spunea...

in sfarsit te-ai revelat
ce n-am inteles eu, care e schema in care ati plecat acolo?
cati sunteti, cum calatoriti ?
vad tu esti solitar dar ceilalti ?

Anonim spunea...

O intrebare, se poate? de ce ai ales Ko Pha Ngan si nu spre exemplu Ko Phi Phi Lee cu a ei Maya Bay(eu sincer cred ca aici ai vrut sa ajungi, dar ai fost "mislead", sau poate ca te-ai inselat pe tine insuti)? (asa cum am fost si eu la un moment dat, pana astazi, cand datorita interesului pe care l-ai aratat si tu, am descoperit adevarul )
alta intrebare: de unde pana unde, baloane cu aer cald, in post-urile tale? am vazut acelasi lucru minunat oare?

Brad Florescu spunea...

Anonim, raspunsul la intrebarea ta este simplu. Phe Phe Lee nu e o insula, e un obiectiv turistic. Nu poti trai intr-un obiectiv turistic.
Plus ca, daca ai fost acolo, stii ca Phi Phi Lee (sau Lay) nu e locuita. Nu exista constructii sau strazi. E o insula pustie.
Am fost acolo de doua ori, prima oara am stat o noapte la cort, e dragutz si cam atat.
La ce baloane te referi? La cele din Thailanda sau la cele din Turcia?

Brad Florescu spunea...

Pentru Dan: 180 de euro inseamna 9000 de THB. Atat platesc. Pe domnul Ong l-am gasit foarte prietenos :-)

Anonim spunea...

vad ca ai stirnit interesul multora... ai reusit sa ma prinzi si pe mine! Imi poti spune, te rog, de cind esti acolo? cind ai ajuns prima data in Chaloklum?

Anonim spunea...

Buna, din nou.
Nu vreau sa ma contrazic cu tine dar totusi, wikipedia zice altceva. Mai zice ca ii cea de-a doua insula ca mamrime din arhipelagul......si ca exista utilitati elementare, cum ar fi toaletele, ar mai fi un snack bar si ceva locuri de campat.(dupa ei)(am sa dau crezare celor spuse de tine totusi)
Si atunci intrebarea mea, putin modificata: de ce ai ales Ko Pha Ngan, cum ai ajuns sa te stabilesti aici(un motiv anume)? (si atat)
La baloanele din Thailanda ma refeream. Cand le-ai vazut prima data (cu ce ocazie)?
Scuze, de insistenta mea.

Cos spunea...

Bravo! Acum, că s-a întîmplat, ne mai primeşti comentariile? :))

Dan spunea...

Esti optimist, la cursul de azi 9000 baht inseamna 201 euro :) Oricum, 9000 e un pret bun, Tailanda nu mai e asa ieftina ca acum 5-10 ani.

Dar cu toate reportajele astea care apar la TV in ro, mi-e teama ca nu mai dureaza mult pana cand te vei trezi pe sunete de manele de la Malibu, in loc de pisoi... Si tare as vrea sa ma intrebe lumea in continuare ce e aia Romania decat sa stie deja...

florin spunea...

Bravo,auzisem ca ai fost la Ant 1, dar am ratat. Ce nu am vazut in imagini este scuterul albastru si stema Urziceniului :((
Mult succes

lu_me spunea...

Felicitari ! foarte reusit reportajul dar mai ales personajul principal :)

simonacratel spunea...

Ce faci cind se termină banii? Oricum, eu nu te cred ca ai plecat cu doar 10.000 de euro, asta-i sinucidere.

Da, si pe aici e la moda, foarte multi nemti pleaca sa traiasca acolo cu economiile de aici, sau sa-si infiinteze afaceri. Plus ca se casatoresc acolo cu femei tailandeze, ca nu mai suporta europencele. :)

cria spunea...

e, si cum e acasa? acuma, ca ai fost in deplasare, s-a schimbat ceva? e important sa vezi diferentele, nu? altfel cum ai putea sa apreciezi corect...?

a la votre!

Anonim spunea...

hai laso. spune k te-ai dus pentru curve pt. 1-2 ani. si nu e adevarat ca sunt mai mari preturile. am fost anul trecut. mintzi

Brad Florescu spunea...

Anonim, intrucat nu te-ai semnat, as putea sa nu-ti iau in seama comentariul. Ti-l aprob doar pentru ca am aprobat si comentarii de la anonimi care gandeau cu creierul. Si-ti raspund doar asa, ca sa te iau la misto, cu o intrebare: ai fost si acum 6 ani ca sa poti compara?

Mikka spunea...

YEEEEEE! Me gusta mucho-muchoooo, de nu mai pot, zambetul ala, rasul ala pe moto... Ha, viata, da, asta viata!

... si partea cu sufocatul cu propria viata... Hmmm... stiu gustul. Ala de fara aer. Dar uraaaa! Ai reusit sa iesi. Bravo! Si sa faci pluta. Si mai bravo!
Iti doresc muuult, enorm de mult timp liber bine platit. Sa te ajute locurile alea si Tata Soare sa te umpli de bine asa de... bine, incat sa te simti absolut minunat oriunde ai fi!

Andra spunea...

Ce familiara mi s-a parut exprimarea ta: sufocare in propria viata...Ma bucur atat de mult ca am reusit sa-mi umplu plamanii cu aer proaspat de cand am plecat si eu :)