26 ianuarie 2010

Vreau, Vreau!

Dragi copii, ce poveste vreţi să ascultaţi azi?

Pe-aia cu stewardesele nesimţitoare de la zborul Tarom între Istanbul şi Bucureşti care a întârziat 4 ore?

Pe-aia cu netul care cade în fiecare dimineaţă aparent din cauza unui angajat UPC care nu vrea să vă mai povestesc nimic?

Sau pe-aia cu mama care m-a întrebat când mă întorc definitiv din Thailanda?

Ar mai fi:

Aia cu toată lumea vorbeşte numai despre bani, dar o ştiţi.
Şi aia cu restaurantul la care nu e disponibil niciun fel de mâncare, dar o ştiţi.

16 pareri:

Anonim spunea...

eu nu vorbesc despre bani... si mai stiu cativa asa. welcome home :)

Unknown spunea...

Salutare Bradut,

Eu as vrea povestea cu stewardesele, poate o fi vorba de zborul din 18 Decembrie 2009. Am fost in avion si am pierdut conexiunea spre Dubai :)

Spor in toate,

Marius

Brad Florescu spunea...

A, nu, Marius, este vorba despre zborul din 19 Ianuarie 2010. Nu-mi spune ca Tarom a intarziat de doua ori in interval de o luna!!!

Zuzu spunea...

Dar despre Cocos...? :-)

Mikidos spunea...

hm..hai ma..nimic nou sub soare. deci eu vreau sa stiu povestea cu mama si intoarcerea la nisipurile acelea de departe.

Anonim spunea...

si-ai venit pe-acasa sa-nteleg?

Unknown spunea...

Din cauza unei furtuni destul de violente in IST am aterizat pe aeroportul SAW - Sabiha Gokcen. Problema a fost ca nu ne-au informat unde suntem, credeam ca am ajuns pe Ataturk. Ne-am grabit sa plecam din avion insa dupa ce a plecat primul autobuz cu noi am observat ca al doilea a fost oprit. In aeroport nu prea recunosteam peisajul si ne-a lamurit un angajat unde am ajuns. Jumatate din pasageri erau in avion si jumatate in aeroport. Am parlamentat vreo 3 ore cu cei de la security care nu prea stiau ce sa faca cu noi. Intr-un final ne-au trimis la loc in avion si am zburat pe Ataturk. Toti pasagerii au pierdut conexiunile, iti dai seama ca atmosfera nu era prea placuta. Cei de la Tarom au fost draguti, ne-au asigurat masa si cazare si au cautat zboruri noi tuturor pentru a doua zi. Asa ca dupa o noapte si o zi petrecuta prin aeroporturi am ajuns la Dubai cu business class, courtesy of Tarom :) Ne-au dat si la televizor: http://www.realitatea.net/pasagerii-unei-curse-tarom--abandonati-la-istanbul_692471.html

amalian spunea...

Tu faci si ture pana in Romania? Interesant...Te-ai gandit la cat consumi ca sa iei avionul pana in Thailanda si daca merita sa poluezi atat spatiul aerian? Stiu, sunt naspa cu intrebarea dar daca tot nu vrei sa te intorci ramai intr-un loc ca sa pari ecologic pana la capat.

comanu spunea...

zi-o pe aia cu bicicleta galbena.

Rusty spunea...

p-aia cu 'ce-ai mai facut dupa ce te-ai suparat pe blog'

A lu' Năstase spunea...

Eu nu stiu aia cu restaurantul si as fi tare curios...:D

uf spunea...

Păi să-ţi spun cum a făcut Taromul patru ore şi ceva pentru o cursă de 2 ore 45? Simplu, ne-a ţinut prizonieri la sol 1 oră şi 35 de minute fără să ne zică nimic.



24 ianuarie 2010 - Bucureşti-Amsterdam.



Şi cred că stewardesele tocmai primiseră preaviz, pe termen scurt de tot, altfel nu-mi explic de ce erau atît de incrincenate. Nu au zîmbit de loc. Mai bine de patru ore. Las' că dacă le dă afară le angajează orice firmă de pompe funebre. Drpet ciocli.

ionut spunea...

s-a sistat proiectul? n-ai atins targetul de rating?

Laura spunea...

se pare ca tarom a intarziat de mai mult de doua ori in interval de o luna. aceeasi poveste pe 23 ianuarie, 4 ore intarziere.

eu as vrea sa stiu povestea despre cand te intorci inapoi in thailanda

Anonim spunea...

daca te intorci acasa definitiv cei care stau cumintei pe scaunul lor la birou si iti citesc blogul visand la libertatea adevarata or sa se impuste, eu as alege povestea cu bicicleta galbena, care o fi aia .

Anonim spunea...

Sa te intorci poate ar fi ok, dar nu definitiv! Chiar n-ai ce face aici spre binele evolutiei, plus ca o sa-ti inghete curu' iarna. Uite...chiar ai putea scrie o poveste despre asta: vanturile din Siberia feat gazele rusesti in concert la Bucuresti!
Andra