16 martie 2009

WHOIS Blogosfera

Blogosfera este niste oameni care scriu despre ce-au scris niste oameni care scriu despre ce-au scris niste oameni care scriu despre ce-au scris niste oameni care scriu despre ce-au scris niste oameni care scriu despre un pitic atat de mic inecat intr-un ibric care n-a mai scris nimic.
Si tot Blogosfera mai este si niste oameni care scriu despre ce este blogosfera.
Si tot Blogosfera mai este si atunci cand exista cineva, dar nu-i aici.
Cam asta este toata Blogosfera si de aceea si este gratuit.

4 pareri:

Fille en Aiguilles spunea...

textul asta ar trebui sa fie un post-it de nedezlipit de pe toate monitoarele care se respecta.

Brad Florescu spunea...

In marea mea arogantza, incerc sa scriu doar posturi de referintza :-)

Unknown spunea...

Alt blogger spune ca:
"Scriu. Stiu ca scriu. In gand ma vad scriimd ca scriu si mai pot sa ma vad vazandu-ma ca scriu. Imi mai aduc aminte de mine scriind si de asemenea vazandu-ma ca scriam. Si ma vad aminitindu-mi ca ma vad scriind si ma amintesc vazandu-ma ca-mi amintesc ca scriam si scriu vazandu-ma scriind ca-mi aminteam ca m-am vazut scriind ca ma vedeam scriind ca mi-amintesc ca m-am vazut scriind ca scriam si ca scriam ca scriu ca scriam. Si mai pot sa ma inchipui scriind ca deja scrisesem ca ma inchipuiam ca ma vad scriind ca scriu." Mario Varga Llosa - Matusa Julia si condeierul.

adriana spunea...

te rog sa ma ajuti cu 7 raspunsuri ce imi sunt necesare la finalizarea unui proiect http://adriana-dardindar.blogspot.com/2009/03/viata-mea-e-usoara.html
multumesc