9 ianuarie 2008

Bradut Florescu a plecat intr-o vacanta de 1 milion de euro!


Oligarhul Florescu, spre care pana si sageata arata

Bradut Florescul, cunoscutul publicitar, publicist, blogger si oligarh, a plecat intr-o vacanta de peste 1 milion de Euro!

Florescu a petrecut doua saptamani in Maroc, unde a dormit la cort. Desi pretul pe noapte era de 40 de euro, el a insistat sa plateasca 40.000 de euro, plus cate 5.000 pentru fiecare cafea bauta. Dupa cum se stie, Florescu bea multa cafea, si in special diminetile.

"Acesta este doar inceputul", a declarat el.

Prin aceasta vacanta exorbitanta, Bradut Florescu le-a detronat pe Nicoleta Luciu, Andreea Banica, Catrinel Menghia si Catalin Botezatu, el avand cel mai scump concediu care a putut fi cumparat pana acum de om. Practic, este cel mai tare.

Bradut Florescu nu este insurat, avand prietena.

13 pareri:

Anonim spunea...

In plus, starul publicitatii romanesti a solicitat ca in cort, in fiecare dimineata sa-i fie pus un platou cu fructe proaspete aduse in fiecare dimineata cu avionul de la piata Moghioros din Bucuresti, iar cada sa-i fie umpluta cu lapte de camila virgina.

Anonim spunea...

In plus, in curand va fi disponibil pe Youtube un filmulet cu imagini inedite....

OaiaInOrasuMare spunea...

Rectificare: cunoscuta personalitate a publicitatii romanesti Bradut Florescu, bea multa ciocolata calda dimineata. Insa nu orice fel de ciocolata calda, cea mai fina si rara, adusa special pentru el din taramurile virgine ale Etiopiei democrate. In recipiente cusute cu fir de aur. Inchise etans. Via submarin, cusut tot cu fir de aur.

Anonim spunea...

Si unde mai pui ca a baut o cafea, intr-un cort, cu Adrian Mutu...

comanu spunea...

vorbim in continuare de florescu?
sau am trecut la naumovici?

iulian traşă spunea...

bradut: eu cred ca o arzi stagist ca sa arati cat de rea e dreapta la alegeri... mai candidezi?:)

MonkeyToys spunea...

Nu mai ai un milion imprumut si pentru vacanta mea?

Brad Florescu spunea...

ce-am innebunit???normal ca am, da' doar nu vrei sa fie doi oligarhi ca mine.

Z spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Z spunea...

domnule B.F. cum comentati atitudinea dezaprobatoare a colegilor din advertising, cei care sustin ca acei bani erau initial destinati productiei unui film biografic intitulat "Bradut pe un acoperis fierbinte"?
Surse ce au dorit sa isi pastreze anonimatul caracteristic carierei spun ca exista si un scenariu in dezvoltare chiar, in care eroul central nu sunteti tocmai dvs...

cata lume rea in advertising...

Anonim spunea...

Bradut Florescu a muncit toata viata lui ca sa ajunga pana ai detrona pe cei inserati in stire, cele trei staruri hollywoodiene romanesti.Dar la valoarea lui de mare publicist, Bradut nu e un star, ci un om obisnuit ca noi, cu ceva bani la brau care si-a implinit un vis mai vechi.Nu stiu daca pe vremuri Bradut la radio Campus Urziceni, pe timpul cand lucra pe un salariu de bugetar, o fi crezut ca o sa ajunga pana aici, la aceasta performanta.Este a lui si si-o merita, de aceea merita sa stea in fruntea valorilor cred eu nationale.Sa ne traiesti intr-u multi ani, cetatene si diplomat cu inima larga si suflet de urzicenean.Nu te-am uitat.Semneaza Giani Marinache!

Anonim spunea...

sa-mi fie rusine ca abia acum aflu e tine...
bravo tie ! sa-ti fie bine...

Anonim spunea...

esti cu adevarat fericit, sau acolo undeva exista un compromis, ceva despre care te prefaci ca nu exista?!