30 septembrie 2007

Unde-am ajuns...



A-propos de postul de mai devreme...
M-am uitat pe Google Analytics sa vad de unde-mi vine traficul. Si-am descoperit ca am un cititor in Insulele Cayman. Astea-s pe undeva prin Caraibe, la sud de Cuba, la vest de Jamaica si la est de Mexic.
Omu e aproape fan.Dintre toti cei care vin pe-aici, el sta cel mai mult pe blogul meu. Are o medie de 4 minute si 50 de secunde, ceea ce inseamna destul de mult.
Na, ce sa faci cand traiesti intr-un paradis atat fiscal cat si d'alalalt.
Dragul meu cititor, stau asa si ma gandesc cum o fi viata ta...Oops...pardon, a dumneavoastra, Tovarase Nicolae Ceausescu.

3 pareri:

catalin spunea...

:) .. ganduri din trecutul apropiat al istoriei.. eu zic ca mesajul tau subliminal este un strigat de a sti..intra intr-o loja ceva...si paote pe la 70 de ani...daca esti baiat "valabil" afli si tu o portiune de adevar...pana atunci putem sa ne imaginam si sa visam ..:)

Mircea spunea...

Ma numesc Mbupaka Guturai si is admiratorul dumneavoastra, cu voia dumneavoastra. In Insulele Cayman am ajuns intamplator, lucram la aeroportu De Stat din Bucuresti si intr-o zi, caldura, soare, vezi dumneatata, vreme de somn, am adormit. Si cand m-am trezit eram in aripa unui avion. In rest... stiti povestea. Am ajuns aici, am descoperit blogul dumneavoastra si iata...suntem aici....

Anonim spunea...

http://web.mac.com/meradu/iWeb/Site/About%20Me.html
Sper sa mearga.

Lorenzo, cel cu buletin de Cayman.