25 septembrie 2007

Promotia Kent Tek Point: tura a doua



Dupa ce saptamana trecuta am castigat un pachet de tigari dupa 15 coduri introduse, am luat-o de la capat saptamana asta. Am cumparat 14 pachete, am introdus 14 coduri si am ales 14 puncte de pe harta. U, selecta. N-am castigat inca nimic.
Propun din nou sa se schimbe numele promotiei, de data asta in: "Cumpara 29 de pachete si primesti unul gratuit".
Regulamentul promotiei prevede ca acordarea de premii se face pe baza unui algoritm aleatoriu. APEL CATRE MATEMATICIENI: Spuneti-mi si mie, va rog, care sunt sansele ca un concurent sa castige de doua ori la rand la a 15-a incercare din 15 posibile. Sa-mi calculez si eu sansele ca maine sa iau excursia spre Japonia.

15 pareri:

Bogdan Cercel spunea...

Daca citeai regulamentu nu mai apelai la matematicieni. Castigi sigur ceva din cele 15 incercari :) Premiul tau garantat... ca fetele alea de la televizor. Treaba lor este insa una singura: se chinuie in spatele monitorului sa ghiceasca ultimul numar pe care tu o sa-l alegi din seria de 15. Si se pare ca in 99% din cazuri reusesc. Oameni pregatiti, nu? :)

Anonim spunea...

Daca bradut zicea ca a castigat de 2 ori de fiecare data din a 15 incercare...ei bine eu am castigat de vreo 5 ori si de fiecare data din a 15 incercare. Va spun sigur ca voi va alegeti punctul castigator...daca vreti ca de ex punctul 3 sa fie castigator tot ce trebuie sa faceti e sa il lasati la urma...si la punctul 3 veti castiga

Brad Florescu spunea...

anonimule, deci o sa mergi de 5 ori in Japonia? atunci a meritat asteptarea...

Tejay spunea...

ma kk pe ea de promotie...... eu am castigat a 12 oara o bricheta.... sunt curios daca mai continuam asa apare din greseala macar un aparat foto?

Buf0n spunea...

Ahoi voi cei ce nu va pierdeti speranta... De o viata(am 30 ani) trimit la tot felul de promotii trasnite si nu m`am ales decat cu mici premii de consolare a caror valoare insumata abia daca acopera cheltuielile mele ( timbre, plicuri, sms, nu mai vorbim de banii dati cu gramada pe tigari).Astfel de campanii nu incurajeaza decat cupararea en`gros a zeci si zeci de cartuse de tigari. Ca ex la o campanie a Pall Mall desfasurata acum 6-7 ani premiile consistente la acea vreme erau 100 Sony Ericson distribuite primilor 100 cu cele mai multe plicuri trimise. Eu personal am trimis 30 !!! ( in fiecare plic cate 5 staniol(uri) pull. Dupa campanie am telefonat la " info" unde mi`i s`a comunicat ca castigatorul 100 avea trimise 32...
La acesta campanie sunt la a 3 bricheta cu coduri trimise prin tek-pint.jp incercarile mele : 1 briketa la cartonasul am 14`lea. 2 briketa la cartonasul al 13`lea. 3 briketa la cartonasul al 11 lea. Mai lasati`o mah in Pixul meu cu care completez formularu de primire ...Daca cineva castiga un aparat foto este rugat sa lase mesaj aici ... nu de alta da pana`l castig eu e posibil sa fac cancer pulmonar .

Buf0n spunea...

Schimbati drecu titlu campaniei ... "Cumpara minim 15 si ai unu mokka !"

Anonim spunea...

confirm si io... din patru harti pana acum tot ultimul numar a fost castigator. Si deh' am castigat de fiecare data cate un pachet. Ziceati voi ca mai sunt si alte premii ???
astia isi bat joc de tot ce inseamna probabilitate...

Bufon spunea...

hehehehehe.... AMAINTE AM COMPLETAT PENULTIMUL PUCT DE PE HARTA(4) ... am lasat la urma 4 si 2 ... Ghiciti! 4 e necastigator. Ma intreb daca ultimul 2 este sau nu castigator.:)) ce iau " un briketa" sau " o pachet de tigari" ?

Poza din link este sugestiva. Nu stiu sa o public aici :

http://img225.imageshack.us/my.php?image=kentae2.jpg

Anonim spunea...

deci chiar e facatura si eu de 3 ori am incercat si tot a 15-a oara mi-a iesit pachet promotional, cretinii!!! deci singura sansa e sa ne lasam de fumat in masa!!!

florin84 spunea...

am castigat pana acum peste 10 pachete de tigari pt ca am norocu sa strang 15 taloane la 2 zile mereu am castigat la ultimul numar de pe harta
deci la 15 pachee cumparate ai un pachet sau bricheta. cine a casigat si cu mai putine taloane a casigat la inceputul concursului.nu e nici o probabilitate 15 taloane=premiul.pachet sau bricheta restul e vrajeala(momeala)

Anonim spunea...

Deci nush despre voi dar eu la primu pachet cumparat am gasit 2 cartonase si din unu am luat pachetu de tigar.Am trimis prin sms. Am cumparat vreo 15 pachete la care am catigat 4 pachete si o bricheta. Nush ce sa zic mai trimiteti si sms. ce sa zic pt mine a fost un succes

Anonim spunea...

O mare porcarie. Datorita acestei promotii tzeapa renunt definitiv la a mai fuma tigarile astora de la BTA. Fumati inainte cu tupeu ...e sfatul meu si poate o sa castigati...un cancer.

Anonim spunea...

Cea mai de cacat promotie....din 5 harti la 4 a fost catigator ultimul punct iar la ultima a fost penultimul punt!!!
Acelasi lucru l-au patit si alti colegi de munca.
Sunt curios daca cei de la Kent stiu ce se intampla?
Eu unul stiu sigur ca nu mai particip la aceste promotii.

Anonim spunea...

Imi pare rau sa va contrazic,dar nu tot timpul castigi la ultimul punct.Eu am castigat si la primul si la al 3-lea si la al 5-lea.Si d fiecare data knd am fost sa ridic premiul,am fost servita foarte dragut d baietii d la MOL.Asta depinde de norocul fiecaruia.Punctele sunt alese dinainte.Doar k trebuie sa ghicesti kre ar fi acelea.E totul sub mana norocului...

Anonim spunea...

Eu cel putin, am avut mai mult ghinion.La al 15-lea numar ales,ma asteptam sa castig ceva....dar culmea mi-a aparut" numarul ales este necastigator".Am zis ca poate sunt si erori, cu toate ca in regulamentul lor spuneau ca exista sigur un premiu garantat. Am reluat iara de la capat a doua zi,si culmea iara am ajuns la al 15 lea numar, care dupa ce l-am ales,...acelasi mesaj :
ca este negastigator si generare de harta noua. Am pastrat acele taloane, care de fapt erau purtatoare de un "premiu garantat",probabil, ca o amintire de la un concurs ce nu-si respecta regulamentul.Deci nu este obligatoriu ca din 15 incercari sa castigi ceva. Trebuie sa ne apucam de fumat alte tipuri de tigari. Pacat!