12 septembrie 2007

Photo-session Kanal D: Ilinca Vandici fotografiata de Vali Barbulescu

Saptamana trecuta, ca parte a muncii mele, am avut un job placut. Am asistat - si pe alocuri, dirijat - o prima sesiune foto cu vedete Kanal D. Proiectul face parte dintr-unul mai mare, si anume lansarea grilei de toamna.

Pentru sesiunea de miercuri, l-am avut ca fotograf pe Vali Barbulescu. Pot spune ca, pentru un DJ si prezentator TV, se descurca excelent in noua postura de fotograf. Desi nu are foarte multa experienta in domeniu, stie sa lucreze foarte bine cu modelele, creeaza o atmosfera destinsa, colaboreaza cu toti cei din jurul lui.

Ilinca, la randul ei, a aratat ca isi cunoaste bine interesul. A fost extrem de disciplinata si cooperanta, nu a avut nici un fel de fitze si a dat exact ce i s-a cerut. Se vede experienta in lumea modellingului.

Mai jos aveti niste imagini de "making of". Nu sunt nici pe departe la fel de bune ca cele pe care le-a facut Vali, dar redau atmosfera sesiunii foto. Am folosit un aparat Nikon D80 cu un obiectiv Nikkor 18-135 si diferite setari manuale.

Maine mai pun niste poze de la sesiunea cu Ani Cretu si Mirela Stoian, prezentatoarele noului matinal de la Kanal D, "D-Dimineata".





Ilinca, un pic necajita ca s-a terminat

1 pareri:

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.