14 februarie 2007

Pariu pe 100 de Euro ca luam Eurovisionul anul asta?

Liubi, liubi, I love you.

Piesa asta a fost clar cea mai buna din concurs si ma bucur imens ca a castigat.
L-am sunat pe Bogdan Tascau aka. Dl. Problema aka. Mister-M in seara primei semifinale, imediat dupa ce-au cantat si i-am spus ca va castiga Eurovisionul. Era destul de necajit si neincrezator, asa ca-mi pare bine ca i-am zis o vorba buna in momentul ala.

Pun pariu cu cine vreti voi ca ia si finala de la Hesinki.

Cantecul e o combinatie excelenta de linie melodica simpla, dar generoasa (a la "Susana", "Life is Life" sau "Lemon Tree"), versuri la fel de simple, dar universalizate prin gaselnita (strofa-refren e cantata in mai multe limbi), mesaj (e un cantecel de dragoste) si show de scena.

As vrea sa le fac eu clipul, dar nu se poate intra peste TVR la faza asta.

Gasiti clasamentul final la: http://www.tvr.ro/eurovision/

Bravo, Bogdan Tascau!

O sa mai scriu despre piesa, ca e mult de povestit despre ea.

3 pareri:

Anonim spunea...

Cea mai buna piesa din ce punct de vedere? Al sansei de castig a Eurovisionului? Poate, desi si Desperado cu Beautiful Sin aveau sanse bune, dar daca ne referim la vocile interpretilor e zero. Linia melodica e bunicica dar per ansamblu e o piesa fara valoare.

iulian traşă spunea...

da, nici pe mine nu m a spart piesa. poate daca o mai aranjeaza instrumental ar putea suna mai bine. ma rog, treaba e ca io ma bag la pariu. cand e festivalul? sa stiu cum sa mi planific banii :)

Brad Florescu spunea...

Multumesc pentru comentarii. Inseamna ca blogul meu exista :-)
Da, rades, ma refer la sansele de succes la Eurovisionul mare. Ca, daca e sa judecam valoarea in sine a piesei, ajungem la gusturi. Si astea nu se discuta nici macar pe blog :-)
Iulian, finala e pe 12 mai. Te astept pe interval.