3 mai 2010

Cititorii mei sunt mai puţini decât ai lor

"SUA ar trebui pedepsite pentru ameninţarea cu recurgerea la arma atomică" (Mahmud Ahmadinejad, Preşedintele Iranului). Sursa: Hotnews.

Corect. Orice stat care dispune de arme nucleare sau de orice tip de arme de distrugere în masă trebuie pedepsit, întrucât este predispus la crime împotriva umanităţii. Nu există niciun scop nobil, nici măcar "democraţia" pentru care ţi-ai îndesa sub cur nişte megatone capabile să omoare copii, femei, bătrâni, căţei, pisici, păsări şi copaci, nedisociat.

Dar cum căcat să-l pedepseşti pe bătăuşul clasei? Începe prin a nu-i mai dona sandvişurile tale.

Irak-ul, stat suveran, a fost spulberat de o "coaliţie internaţională" în baza faptului că - se presupune - dispunea de facilităţi capabile să producă material utilizabil în producerea de arme de distrugere în masă. Iar SUA se dau pe Dorobanţi cu un Tomahawk, agăţând fete proaste de la ţară, gen România.

Aminteşte-ţi de tine acum câţiva ani. Credeai că, dacă mergi la vot, ai de ales între un bun şi un rău. Doar în filmele proaste există bun-bun şi rău-rău. Nu te enerva, încerc doar să-ţi câştig nişte timp.

Alta, citită tot pe Hotnews (nu-i vina lor, ei doar au relatat): pentru a ne include in programul Visa Waiver, SUA cer ofiţeri SRI înarmaţi la bordul viitoarelor curse transatlantice TAROM. Hei, ofiţeri avem deja pe toate zborurile. Îi găsiţi la business class. Doar cursele ne mai lipsesc.

5 pareri:

Mihai spunea...

Stii cum se spune, prost nu e ala care cere ci ala care da. Daca Romania sta in genunchi in fata prohabului desfacut al americanilor e vina lor?

Din cate stiu eu, Romania a luat autostrada cu Bechtel, a luat FMI, a luat F16 SH, a luat baze americane si scut antiracheta, a luat chiar si gloante in Irak si Afganistan. Nu vad cum ne-ar fi putut obliga SUA la toate astea. Noroc ca ne place noua sa... ne tragem seva de la licuriciul mare :).

Anonim spunea...

mihai, nu ce chiar asa :)
bechtel si f16 vin pe nota de plata pentru nato.
un general sovietic, prin 45, spunea ca nici un topor nu taie fara coada si ca nu vazuse in viata lui o tara mai plina de cozi de topor, ca romania...

doina spunea...

Sper ca esti la curent cu ultimele dezvoltari din patrida - comentariile sint de prisos. Imi amintesc, citind textul tau, de campania "Nu bombei cu neutroni" pe care esti prea tinar sa o stii altfel decit din amintirile parintilor. Sau din filmul lui Mungiu, "Amintiri din epoca de aur".

Anonim spunea...

vreau sa inchiriez terasa pe plaja marii in vama veche...ce zici...Borisan...

Blegoo spunea...

Nu văz ce o tot freci cu viza de america... vrei să te duci acolo? Nu-i nimic de văzut, de vizitat... plin doar de bombe nucleare... chiar nu pricep de ce vrea toată lumea în america aia... în loc să se mute în tailanda, care este ea primitoare și ieftină.
Ori România.
Care întrece și Tailanda, zic.