21 mai 2010

Aţi întrebat? Vă răspundem.



Gagica avea în jur de 30 de ani, o piele de mătase bronzată ca la carte, doi ochi verzi ucigători şi nişte craci de-ţi venea să ţi-i faci cravată. Bineînţeles, era îndrăgostită de mine. Nu mă cunoştea, dar îi plăcea brandul meu şi voia să se culce cu el.

După ce i-am dat jos hainele, ipocrita m-a întrebat:

- Ce vrei de la mine, Brăduţ?
(Ei, futu-ţi prescura...)
- Păi...ce ştii să faci?
- Am lucrat în PR.
- Atunci scrie-mi un comunicat.

Fata şi-a deschis laptopul şi a început să formuleze faptele goală, în timp ce lumina isterică a Lunii îi cădea pe sânii numai buni:

"Ko Pha Ngan, Thailanda, 22 Mai 2010.

Jurnalistul şi fotograful de travel Brăduţ "Brad" Florescu a întreprins de curând o călătorie solitară în sudul Regatului Thailandei la bordul unui autovehicul tradiţional thailandez cunoscut sub numele de saleng. Traseul a totalizat 3700 de kilometri, parcurşi în 5 săptămâni, acoperind 8 provincii. Din informaţiile noastre, Brăduţ Florescu este primul urzicenean, primul buzoian, primul român, primul european şi primul alb care a întreprins o astfel de călătorie, el stabilind astfel un record multiplu. Vă invităm să vizitaţi blogul dedicat acestui proiect dând click aici.

În aceeaşi perioadă, Brăduţ "Brad" Florescu a realizat, în colaborare cu agenţia Papaya, un proiect fotografic pentru brandul Savana, sub conceptul "O călătorie în lumea culorilor". Fotografiile şi textele lui Brăduţ au fost folosite pentru a ilustra stările induse de cele 10 culori ale anului promovate de brandul Savana. Mai multe detalii aici.

După încheierea turei solitare şi a proiectului fotografic mai sus menţionat, jurnalistul a petrecut o săptămână în insula Ko Samui, în cadrul unui nou demers de comunicare axat pe tratamentele spa şi welness din Thailanda. Demersul său a fost susţinut de One Fitness, primul centru de welness All-in-One din Bucureşti, iar materialele publicate în cadrul proiectului pot fi vizionate pe amazingrace.ro şi think.hotnews.ro.

De săptămâna viitoare, pentru aproximativ o lună, Brăduţ Florescu se va afla din nou în Sumatra, Indonezia, unde va întreprinde o cercetare pe teren referitoare la cultivarea cafelei şi, cu precădere, la renumitul Kopi Luwak, cel mai scump sortiment de cafea din lume. Proiectul se subscrie unei promisiuni mai vechi făcute cafenelei Monkaff din Bucureşti, cu care Brăduţ este prieten vechi.

Brăduţ Florescu, 35, a lucrat timp de 19 ani în publicitate şi media, locuind momentan în Thailanda."

- E bine?
- Da, e bine.
- Dă-mi adresa ta de mail să ţi-l trimit.
- Nu, lasă, pune-mi-l pe stick.
...
- Mereu eşti aşa agresiv?