2 ianuarie 2010

6 pareri:

nuclearrr spunea...

Daca sunt nelocuite
si atat de frumoase,
n-ar trebui sa si ramana asa?!

Brad Florescu spunea...

Ba da. Si asa vor ramane.

Unknown spunea...

LA MULTI ANI, Bradutz !... Ca adept al Caii Lente - jos palaria pentru ce faci. Zilele astea am avut doua revelatii : "Viata vazuta de Ion B.", apoi OFF THE MAP (usa 2003, Elliott). Plus rutina de 1 ian.la pranz : camasa alba, cravata, Concertul de An Nou de la Viena pe tv, urmata de classica supa de carne facuta de unguroaica mea, plus snitelul vienez. Ok, te las cu ale tale (Kao Moek Gai, tamarind, gkabpi, Krachai, kanom jeen, kafru, curcuma si neaparat nahm yam)... Pe curand !

Silvia spunea...

Buna ! Ma numesc Silvia si sunt si eu o calatoare :),dar nu asa in stil mare ca tine :). Pe 24 februarie plec pt o luna in thailanda + cambodgia.Mi-am impartit timpul in asa fel incat sa vad cat mai multe. Pt partea de sud am 6 zile. Mi-am pus in plan sa vad 2 insule. Phi Phi si Ko Pha Ngan. (ai alta idee? ) Avionul meu ajunge la Krabi. Am 2 probleme la care as vrea sa -ti cer sfatul.
1.Nu gasesc o cazare decenta in Phi Phi (bugetul meu nu poate depasi 20 euro / noapte) daca ai putea sa-mi sugerezi ceva (inafara de marirea bugetului :)
2. Cu ce se ajunge si cat se face din Krabi pana in Ko Pha Ngan.
Multumesc mult pt raspunsul tau.
Apropo : eu te votez Presedintele intregii lumi ! :)

Anonim spunea...

Aseara m-am intalnit cu DiCaprio la o pizza la Il Calcio. Printre altele mi-a zis ca vrea sa faca o fundatie care sa protejeze rechinii din "The Beach". Cica i-a placut foarte mult in Thailanda, putea sa faca pipi in mare.

maria spunea...

am vazut aseara pe antena 1 stirea despre tine, ca ai ales sa pleci din ceea ce era '' tara noastra frumoasa si bogata''........ mi-am spus ca esti singurul roman care are taria de caracter sa faca ceva, sa se revolte cumva. nu-ti spun ca esti un erou, pentru ca ai putea fi si un egoist, spun doar ca te invidiez pentru alegerea ta la modul cel mai prietenesc si mai omenesc cu putinta. imi vine sa te admir si in acelasi timp sa urlu la gandul ca oamenii care gandesc si simt nu mai au loc in tara lor, nu se mai sint acasa aici, totul este dus la patologic in locul de unde nu ar trebui sa ne dezradacineze nimeni si nimic.......
cu alte cuvinte ma bucur pentru tine ca ai avut curajul sa spui '' asa nu se mai poate'' si imi pare rau ca nu te mai avem acasa! ai grija de tine!

cineva care se intreaba zilnic daca asta e viata ei si care crede cu tarie ca romania e tara care nu-i merita copiii, nenascuti dealtfel.........ce tara te face sa-ti doresti sa-ti protejezi copiii nenascuti de jalea pe care o genereaza?

cred ca as putea sa semnez cu ''o lasa'', pentru ca eu nu am puterea sa fac ceea ce ai facut tu. Inca o data, ai grija de tine, whoever you are!!!!!