24 septembrie 2007

Un batran prieten


Cimpanzeul Felix de la Zoo Baneasa. Are 40 de ani. Cand nu va mai fi, n-o sa mai vedem chimpanzei adevarati in Romania. Merita sa-i faceti o vizita acum, cat mai e cald afara si are voie sa se joaca in tzarc.

Daca mergeti sa-l vedeti, opriti-i pe cei din jurul vostru care ii fac poze cu blitzul, ii dau pufuleti si seminte de FS. Nu tipati, nu dati din maini si nu-l strigati pe nume.

E un maimutoi de treaba.

5 pareri:

comanu spunea...

nu prea-ti sunt toti boii acasa domnule.las` ca vine ea vacantza.

catalin spunea...

...un bilet la zoo baneasa este 1,5 lei..din ce traiesc animalele de acolo, deoarece banii alocati sunt putini si se duc in alte directii?...problema trebuie pusa altfel...cine salveaza aceste animale si daca bucurestenii au nivelul educational si social de a avea o gradina zoologica in oras ???....cautati mailul si telefonul celor de la animal planet, monkey world poate il iau pe cimpanzeu la ei...sa ii facem un bine...de luat il iau sigur...numai sa afle...

si vizitatul asta pasiv si civilizat este numai pentru tine si fara urmari pozitive !!!

Brad Florescu spunea...

Cocoshoole, n-ai sa ma crezi, dar am vorbit la Monkey World acum cateva luni. Au spus ca nu pot sa il ia pentru ca este prea batran si va fi imposibil de reintegrat. Cel mai bine pentru el, la cei 40 de ani, e sa fie lasat la Zoo Baneasa si ingrijit cat se poate de bine.
Afli mai multe despre Felix pe blogul Crinei. Se numeste "Mica teorie a evolutiei" si il gasesti in blogroll la mine.

Bogdan Cercel spunea...

pot sa iau stiruca si poza pentru un almanah, ptr copii. Almanah cuminte cu certe tente eco-turistice.
multumesc, salut :)

Bogdan Cercel spunea...

bineinteles cu credits text, foto. link catre blog am incercat da nu merge pe hartie. Inca mai lucram la asta :)