19 septembrie 2007

Promotia Kent Tek-Point: La voi cum merge "probabilistica"?


NOTA: Acest post este interzis persoanelor sub 18 ani.

Care fumati Kent? Care participati la promotie? Am o intrebare: voua dupa cate pachete cumparate, coduri introduse si numere alese v-a dat premiul garantat?
Eu am clickuit pe 11 din 15 si n-am castigat inca nimic. Regulamentul concursului spune ca punctul castigator se stabileste pe baza unui "algoritm probabilistic".
Poate voi sunteti mai probabili decat mine. Astept sa-mi povestiti la "a cata" ati castigat bricheta.
Merci si multa sanatate!

31 pareri:

Anonim spunea...

la mine din a 4-a am luat un pachet de kent, am mai incercat ink 1 si 2 a 2-a zi k se anuleaza zilnic sau odata la nuj cat timp punctele explorate, baga 15 intr-o sg zi si ceva tot castigi :)

Anonim spunea...

Eu dupa vreo 7 incercari am castigat o bricheta. Trebuie sa ajung la un OMV sa o ridic...

Brad Florescu spunea...

BRAVEPL, oi fuma eu mult, dar nici chiar asa. Mie nu mi-au anulat punctele din ziua precedenta. Cred ca e ceva cu logarea.
Alexandru, esti un norocos. Eu am luat-o de la capat. Dupa 5 puncte bagate, inca nimic.

Anonim spunea...

si eu am ajuns sa mai am 4 numere din cele 15 dar pana acum nimic.cred ca e vrejeala totala cu acest concurs

Anonim spunea...

la prima harta am clickuit toate cele 15 puncte si la al 15 lea am castigat un pachet kent, la a doua harta am nimerit din prima pe punctul 1 o bricheta iar la a 3 a harta am nimerit tot din prima un pachet de tigari pe punctul 10 !!!

Anonim spunea...

deci cum e treaba cu probabilistica, nu sunt fumator disperat si nici nu conteaza de unde iau cartonase >:) ideea e ca pan aku fumez numa de la promotie ;)) dak nu li se strica telefonu la pzdl alea de la MOL nu-mi mai cumparam tigari. Obligat fortat din 15 cartonase castigi ceva, dak nu un pachet de tigari 80% din cazuri o bricheta 19% sau altceva 1% dupa ce ai castigat ceva se reseteaza numerele trimise si incepi de la capat. dak o vaca a bagat pe un telefon 2 si a castigat nu inseamna ca dak bagi si tu castigi, si dak bagi un cod folosit poti sa fii sigur ca o sa castigi din ultima incercare (15) in loc sa joci cinstit si sa castigi din prima,2,3,4,5-9 ca mai incolo de 9 ia si strange pan la 15 succes ;)

Anonim spunea...

eu mai am un nr pe harta si nimic...deci raman la parerea ca e vrajeala

Anonim spunea...

am castigat azi o brocheta \:d/ din a 14 incercatre:))

morpheus spunea...

LOL MAH FRATILOR..EU AM CASTIGAT 7 PAKETE DE KENT SI O BRIKETA....DAR INCERC SA DAU DE O CAMERA VIDEO...PE EXCURSIE MA PISH....AM NEVIOE DE CAMERA..TIGARI..DESI FUMEZ DE 3 ANI KENT..MIE GREATZA DE ELE..DAKA AM MULTE....SI CARTONASELE LE GASESC PE JOS..SA NU CREDETI KA AM ASA MARE NOROK SAU FUMEZ 5 SAU MAI STIU EU KAT E PAKETE PE ZI..DE PE STRADA LE IAU...KA OAMENII NU SE COMPLICA SA TRIMITA UN MESAJ ..SAU MAI SIMPLU MOCCA DE PE INTERNET...(NU TOTI.DAR MAJORITATEA)..IERI AM GASIT 26 DE FLUTURASE DE LA PROMOTIE ..DIN CARE 17 ERAU BUNE (DECI UN PAKET GARANTAT AM LUAT..DAR NOROKUL MEU AM LUAT 2)..ASA K LA KAUTAT PE JOS..IA DAKA CINEVA IA O KAMERA VIDEO SA-MI ZICA SI MIE K SA STIU SA MAI CAUT SAU NU...(meriusro18@yahoo.com)...

morpheus spunea...

LOL MAH FRATILOR..EU AM CASTIGAT 7 PAKETE DE KENT SI O BRIKETA....DAR INCERC SA DAU DE O CAMERA VIDEO...PE EXCURSIE MA PISH....AM NEVIOE DE CAMERA..TIGARI..DESI FUMEZ DE 3 ANI KENT..MIE GREATZA DE ELE..DAKA AM MULTE....SI CARTONASELE LE GASESC PE JOS..SA NU CREDETI KA AM ASA MARE NOROK SAU FUMEZ 5 SAU MAI STIU EU KAT E PAKETE PE ZI..DE PE STRADA LE IAU...KA OAMENII NU SE COMPLICA SA TRIMITA UN MESAJ ..SAU MAI SIMPLU MOCCA DE PE INTERNET...(NU TOTI.DAR MAJORITATEA)..IERI AM GASIT 26 DE FLUTURASE DE LA PROMOTIE ..DIN CARE 17 ERAU BUNE (DECI UN PAKET GARANTAT AM LUAT..DAR NOROKUL MEU AM LUAT 2)..ASA K LA KAUTAT PE JOS..IA DAKA CINEVA IA O KAMERA VIDEO SA-MI ZICA SI MIE K SA STIU SA MAI CAUT SAU NU...(meriusro18@yahoo.com)...

Anonim spunea...

cam ai dreptate cand spuneai ca daca trimiti un cod folosit trebuie sa ast pana la ultimul nr de pe harta sa castigi....de exemplu eu am castigat pana acu vreo 6 pachete shi 2 brichete....shi tot astept camera aia sau excursia...oricum am castigat si din prima si din a doua shi la ultimul nr de vreo 2 ori...e bun ca macar castigi ceva... succes in continuare

morpheus spunea...

''la mine din a 4-a am luat un pachet de kent, am mai incercat ink 1 si 2 a 2-a zi k se anuleaza zilnic sau odata la nuj cat timp punctele explorate, baga 15 intr-o sg zi si ceva tot castigi :)''.....NU SE ANULEAZA NIMIK bravepl...RAMAN NUMERELE KARE LE AI BIFATE...PS:AM KASTIGATE 10 PAKETE SHI 2 BRIKETE ..AZI AM LUAT CEA DE-A DOUA BRIKETA....CEL MAI RENTABIL SA KAUTI P STRADA PREKUM AM ZIS..SAU SA PUI UN KOD LA VRAJEALA DAKA VREI SA AI NUMERE BIFATE SI SA IEI PREMIUL GARANTAT MAI REPEDE..DAR NU VA RECOMAND,K EXISTA SANSA SA AI ''NOROK'' SHI SA ITI KADA CEVA MAI MULT DE O BRIKETA SAU UN PAKET DE KENT..SHI ATUNCI TE DAI KU KAPUL DE MONITOR DAKA KASTIGI O KAMERA VIDEO UN APARAT FOTO SAU CEVA MAI MARE...PT K LOGIK..NU AI FLUTURASUL KU KODUL RESPECTIV...DAR AI PUTEA SA FACI ALTCEVA DAKA NIMERESTI UN PREMIU MAI MARE KU UN KOD INTRODUS LA VRAJEALA..POTI SA IEI UN FLUTURAS ORIKARE....SA STERGI CODUL DE PE EL SHI SA PUI ALTUL(CEL KU KARE AI LUAT KASTIGUL) ..DAR FAZA E K NU AR TREBUI SA SE CUNOASCA K E SUPRAPUS SI SA FIE NORMAL LA FEL K TEXTURA ORIGINALA A CODULUI...IN REST NU KRED K AR PUTEA SA EXISTE CEVA KARE SA ARATE CELOR DE LA KENT K E FALSIFICAT SAU NU FLUTURASUL....DOAR NU ARE NICI O SERIE SAU COD DE BARE SAU MAI STIU EU CE....ORIKUM NU VA RECOMAND SA FACETI ASTA...K NU SE STIE NICIODATA....DAR DAK CINEVA SE RISCA SHI DA REZULTATE..SA-MI TRIMITA SHI MIE UN MESAJ (meriusro18@yahoo.com)....sa vezi ce inventivi sunt romanii...

Anonim spunea...

Salut la toata lumea cred ca toate castigurile mari vor veni mai pe la end , ca asa se intampla mai mereu , grr Good luck la premi mari

DRAKKU spunea...

mdeah... nu trebuie sa fie neaparat la sfarsit premiile, mari, oricum la sfarsitul promotiei afla poporul... eu inca nu am castigat nika, dar probabil o sa iau ceva major, fiindca nu caut pe strada (hihihihi) bafta tuturor! Mr. Bradut, sunt pt prima data pe blogul tau, deci ai castigat macar un fan in urma promotiei..

NonameYet spunea...

Stati mah linistiti ca nu e nici o teapa .... eu pana acum am castigat 20 de pachete de tigari si 4 brichete ..... se castiga si la al 2-lea nr si la ultimul ... depinde de noroc... nu mai ascultati toate tampeniile ... se poate castiga ;) bafta allz

C-tin spunea...

fratilor ce sa zic!?cred ca e o mare prosteala asta cu excursia in japonia!daca strange cineva banii care ii da pe tigari se duce singurel dar.....asta e! s-au gandit ca daca oricum fumeaza lumea macar sa-si cumpere kent! am trimis si eu 15 coduri si ... stupoare ! am castigt la ultimul un pachet de tigari...nici macar o bricheta!asta e...poate aveti voi mai multa bafta!

C-tin spunea...

apropo...pot schimba cartonasul cu un pachet cu unul cu o bricheta?

Anonim spunea...

Eu cred ca promotia asta e o mare teapa si premiile mari vor fi date la cine vor ei nu la fumatori/muritori de rand sau nu le vor da deloc. Au pus in joc foarte multe premii mici mi se pare aberant daca stai sa faci un calcul intr-o perioada atat de scurta(cat dureaza promotia ) nu se pot castiga toate premiile adica 140.000 de brichete si pachete promo:
statisctic 30% din populatia din romania este fumatoare din cate (dar din astia 30% se mai pierd niste procente intr-ucat sunt multi fumatori care nu pot participa la promotie deoarece au sub 18 ani sa spuenm 5%(cu toate ca procentul este cu siguranta mai mare)=>25%)
Din cate stiu eu aproximativ 6 mil de romanii au drept de vot deci cam asat ar fi populatia cu drept de a paticipa la acest concurs(dar ar mai trebui spus ca din acesti 6 mil nu toti sunt in tara dar sa spunem ca ne asumam aceasta eroare de calcul) deci fumatori (25% din 6 mil )=1.5 mil.
Din care 19,2% fumeaza(chiar daca e cea mia vanduta marca procentul este destul de mic) Kent ->288.000 din care sa spunem ca 50 % fumeaza Kent care participa la promotie(ca nu participa toate felulrile de kent)>144.000
-Din care sa presupunem ca 50% participa la promotie >>72.000
-Din care 10% nu stiu sa foloseasca corect pagina de internet sau trimit gresit codurile deci =>>64.800(asta dupa ce am ignorat anumite chestii in avantajul celor de la kent).
Intr-adevar unii pot sa exploreze mai multe harti si totusi mi se par cam multe premii mici in campania asta.
Si mi se pare foarte discrepant sa trebuiasaca sa cumperi 15 pachete de tigari ca sa castigi un pachet de tigari. Si la promotiiile alea de prin baruri si dicoteci sau de pe strada la 2 pachete cumparate iti dau o bricheta, asa ca aici ca sa iei o bricheta tre sa cumperi 15 pachete mi se pare cam absurd(eu nu am vazut inca o astefel de bricheta dar imi inchipui ca nu e cine stie ce, ma gandesc si eu ce poate sa aiba acea bricheta??).
In conluzie dupa ce am bagat in pagina cu harta 14 coduri si nu am castigat nimic, ma pregatesc sa introduc si al 15-lea cod(si nu din la gasit pe strada :) cum am vazut ca mai fac unii ci cumparat de mine ...nou nout), era clar ca sub ultimul se afla premiul(cel putin asa spune campania).
Dupa ce am introdus codul surpiza pagina de internet imi intoarce un mesaj de genu : Cod introdus gresit sau a mai fost folosit.Mi-au sarit dracii, si am sunat si am facut o sesizare la infoline-ul lor...am facut-o pe tanti aia sa planga efectiv(m-a aburit ca cica defapt la utimul cod chipurile castigasem un pachet de tigari...vrajeala) mai imi spunea ea mie ca de ce particpi de pe internet: pai doar nu o-i fi prosta sa platesc cate 15 sms-uri + banii pe 15 pachete de tigari pt un amarat de pachet de tigari promotionale; ca internetul meu de cartier nu merge bine si de aia(texte) vorba fie intre noi noi participasem de la firma la concurs si nu e o firma oarecare sa ne putem permite sa avem conexiune naspa de internet plus ca ce asa mare nevoie de resurse are o pagina de doi lei??In fine o gramada de alte scuze care nu aveau nici o legatura.
Iar acum am depus o reclamatie la OPC, si astept vesti de la ei.

Anonim spunea...

la mine nu merge sa intru pe site.
atzi patzit-o shi voi ?

mariusb73gml spunea...

la mine dupa zece accesari nu imi mai deschide pagina lor....

Anonim spunea...

sint niste malachisti!

Anonim spunea...

eu am castigat o bricheta la ultima incercare si am inceput din nou si sunt sigur ca tot ultima incercare va fi cea "norocoasa "

Anonim spunea...

eu am castigat 4 pachete cu primul numar ales de pe 4 harti diferite.....asa ca nu e teapa. bafta in continuare

Anonim spunea...

Se pare ca e o mare teapa chestia asta cu desemnarea "aleatorie" a premiilor :)
Se pare ca blogosfera a reactionat la teapa BAT si am mai vazut un post pe tema asta:
http://www.taifas.ro/464/ai-avea-incredere-in-cineva-care-ti-vinde-cancer.html

Acolo tipii erau de parere ca nu OPC`ul trebuie anuntat cat Oficiul pentru Spalarea Banilor, ca de fapt ei nu fac decat sa mai scoata din profit cu promotia asta, adica bani murdari.

extraspeed spunea...

am luat si o bricheta si citeva pachete(2)dar de multe ori primesc raspunsul,,acest coda mai fost folosit" desi cumpar pachetele de tigari si doar eu folosesc codul
asa ca totul pare o mare teapa(referitor la premiile mari) la fel ca mercedesurile(10) de la tuborg etc...

costin spunea...

ori sunt eu ghinionist ori e manarie!am completat 6 harti si la fiecare din ele,la ultimul punct am "castigat" cate un pachet"promotional".altcineva la 4 coduri trimise a castigat camera foto!o sa schimb tigarile

Anonim spunea...

la incepul concursului sau castigat si brichete dar dupa vreo 2-3 sapt. nu sau mai castigat. Am bagat pana acum peste 150 de taloane de la mai multi prieteni care nu au net si tot la ultimul punct.La inceput concursul a fost corect dar dupa aceea un FALS. Mai bine va duceti la Rompetrol si poate mai prinde-ti oferta la 3 pachete unu gratis !
RADU17YEU

Anonim spunea...

mda si eu am luat o bricheta la inceput in 1-2 saptamana dupa 4 sau 5 puncte alese dar dupa aia doar la ultimul punct si doar pachete de tigari.Mare vrajeala intradevar.

Anonim spunea...

Si eu sunt de parere ca ceva nu este in regula cu concursul.Asa am si ajuns sa citesc comentariile voastre care aproape mi-au confirmat faptul ca cei de la Kent nu respecta regulile jocului.Am jucat pana acum 8 harti.Am castigat la fiecare harta, deci nu este o vrajeala in privinta castigurilor, cum spun unii.Ce mi se pare insa foarte suspect este ca din cele 8 castiguri, 6 au fost din a 15-a incercare (adica ultima)!!!??? .Nu sunt un mare cunascator in ale probabilitatilor, nu sustin ca este imposibil sa se fi generat corect nr. castigatoare, dar de 6 ori din 8, sa reusti doar din a 15-a incercare, mi se pare o probabilitate extrem de mica, poate chiar mai mica decat cea de a castiga premiul cel mare in conditiile unui joc corect.

Anonim spunea...

ATENTIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BRITISH AMERICAN TABACO ....PULLA. AM CASTIGAT TREI PACHETE DE TIGARI DIN 15 INCERCARI PENTRU FIECARE. ASTA E JAF PE FATZA. MAINE II RECLAM LA PROTECTIA CONSUMATORILOR PENTRU ESCROCHERIE. PE BUNE. SI SCRIU SI PE SITEURILE TELEVIZIUNILOR SA II DEMASC. NU SE POATE DUPA ORICE CALCUL PROBABILISTIC SA SE INTAMPLE ASTA. DAR NICI NU CREDEAM CA O FIRMA CA KENT SA RECURGA LA RAHATURI PRECUM ACEASTA PROMOTIE. PANA LA URMA CE SA INTELEGEM: CA DACA NE FURA ASA PUTEM SA NE ASTEPTAM CA IN LOC DE TUTUN SA NE PUNA SI ALTCEVA IN TIGARETE? DE CE NU? CEVA CE CRESTE DEPENDENTA? APROPOS, INCA CEVA. FUMEZ KENT DE VREO DOI ANI SI AM AJUNS LA PERFORMANTA DE AFUMA DE LA 1 PACHET LA 2 PACHETE. VREAU SA VA INTREB DACA CUMVA A-TI PATIT SI VOI CEVA SIMILAR? TZEPESH_RO@YAHOO.COM

Anonim spunea...

Am doua taloane castigatoare si nu imi dau astia premiul sub motivul ca nu mai au pachete.NESERIOSI