30 septembrie 2007

Nu mi-a fost usor, asa sa stiti!



Am fost luat la misto. Umilit. Calcat in picioare. Ironizat. Demonetizat si decredibilizat. Facut in fel si chip. Cu spume.
Dar am crezut in mine. Am crezut in steaua mea si in originea mea sanatoasa.
Acum, in aceasta zi rece si curata de septembrie, a venit momentul sa ma ridic, sa fac un pas inainte si sa o spun raspicat:

DA, MA, SUNT DE FEL DIN URZICENI SI BRAVO MIE!

8 pareri:

Anonim spunea...

In calitate de dinamovist in retragere iti zic: bravo voua! Hai, pregatiti-va de CL> Si aveti grija... fiti cuminti... altfel vi-i dam voua pe Niculescu, Zicu si pe toti fumatii cu care ne-am procopsit. Sa vedem atunci daca mai puteti. :))
PS Dan Petrescu e unul din putinii antrenori valabili de pe la noi. Si spre deosebire de Hagi a stiut cum sa-si construiasca o cariera in antrenorat.

catalin spunea...

felicitari...poate o sa am si eu sansa sa pun ceva legat de Braila...astept cu nerabdare ziua..visez la ea...cum viseaza Calinescu la castigarea ligii campionilor sau a unui campionat european sau mondial ( viata lunga stimate)

Bogdan Cercel spunea...

cocosule, sa traiesti. Brailean de-al meu, bravos coane. Lasa ca noi am gustat aroma inaltimilor... Mai tii minte lunganii aia de peste 2 metri, frati? Un portar, un fundas? Bratienii, nene. Au jucat in Divizia A, fundasu chiar vreo 2 meciuri juma si pe la nationala :)). Stiu cum e, am fost pe stadion la memorabilul meci cand Braila a intrat in A. Si striga stadionu': "Dinule, nu uita, de azi esti portar de A"... N-o sa uit. Asa ca sa le uram bradutilor succese maxime.

catalin spunea...

fratii bratianu ;)

si cu titi dumitriu antrenor...

remember finala cu craiova

pe banel la-m vazut la dacia...si rupea tot...dar in b :D ..nu la steaua

catalin spunea...

l-am ca sa nu zica iuli ca sunt incult

comanu spunea...

cand pe frumoasa arena de langa parcul tineretului, intalneam valori precum Recolta Alexeni sau Avantul Muntenii - Buzau nu va auzeam incurajandu-i pe baieti.

Brad Florescu spunea...

Poate pentru ca nu erati nascut, tinere coleg. Rememorez cu bucurie derby-urile cu Unirea Slobozia precum si meciurile de rutina in care atacantul supranumit "Geolgau" se culca pe teren pentru a pacali tusierul. Sau cand portarul Soltuz a marcat 3 goluri intr-un meci in care a jucat atacant.

comanu spunea...

intr-adevar, ati trecut testul.
cata madlena imi mangaie gatlejul amintindu-mi de naucitorul mijlocas "sobolanu`" care a tradat transferandu-se la slobozia sau de legenda dudu georgescu, cel pe care il tot asteptam sa se echipeze cu ghetele de aur cucerite cu vreo 10 ani inainte de "perioada" urziceni. mai ai vreun program de meci de atunci?
il cumpar...