19 septembrie 2009

Toni



Toni are o pasiune. Ii place sa sugrume pui de pisica. In copilarie se tinea serios de ea. Scotocea prin curti si beciuri de bloc cu urechea atenta la mieunaturi juvenile. Gasea cuibul, gonea pisica mama cu pietre, apoi lua cate un pui si-i sucea gatul de mai multe ori, ca si cum ar fi incercat sa-l desurubeze. Dupa care trecea la puiul urmator.

Pasiunea lui Toni era intrucatva mostenita din familie. Taica-sau obisnuia sa vaneze porumbei voiajori pe care-i atragea intr-o capcana mesterita de el pe balcon, apoi ii gatuia si ii dadea nevesti-sii, regretata doamna Doina, sa-i faca ciulama.

"Mai, Toni...tu de ce sugrumi, ma, pisici? Ce, mananci pisici? Sugruma ce putem manca. Sau esti sadic, de-ala?" glumea ta-su cu Toni in anii de inceput ai pasiunii sale.

Dar vremea a trecut, Toni a crescut si s-a luat cu altele. A invatat sa se masturbeze, chestie care, in mod ciudat, i-am mai stins din pasiunea copilariei. A terminat liceul, s-a angajat, s-a insurat cu o colega de servici cu care are un baiat si o fata.

Ultima oara a omorat un pui de pisica anul trecut. Isi plimba baietelul in parc (nevasta-sa era in team building cu departamentul ei, iar aia mica era la socri) cand, deodata, vazu un pisoi balanganindu-se pe picioare in iarba. Toni a cules pisoiul cu o delicatete febrila. Horia, baietelul lui a facut ochii mari si a intins mainile spre animal. Toni i l-a pus in maini, apoi i-a luat mainile intr-ale lui si a sugrumat pisicul cu degetele lui Horia. Baietelul a inceput sa planga. Toni s-a speriat si i-a dat drumul din stransoare. Pisicul a cazut mort si moale pe ciment, iar Toni a inceput sa planga. In sufletul lui, odata cu trupul pisoiului, se dezisese si de vechea lui pasiune.

Timp de un an intreg (ba chiar mai mult, din iulie 2008), Toni n-a mai sugrumat nimic, desi se gandea zilnic la asta. Pana saptamana trecuta cand, rasfoind la intamplare internetul, dadu de site-ul Federatiei "Urmeaza-ti Pasiunea" care- invita pe toti membrii si simpatizantii ei sa vina pe 13 septembrie in parc si sa-si dea frau liber pasiunilor. Parea o chestie serioasa, mai ales ca site-ul avea .EU in coada.

Asa se face ca, in timp ce diversi pasionati se fotografiau, se dadeau cu rolele, fumau hasish sau vomitau in iarba, Toni a sugrumat 4 pisoi superbi. 3 tarcati si unul alb cu negru. Inca nu le dadusera ochii.

Toni si-a urmat pasiunea. Tu ce mai astepti?

6 pareri:

Darael spunea...

Nu pot sa-l urmez pentru ca nu sugrum pisici =))

Si mai este o problema.
Eu imi urmez pasiunile in fiecare zi. De ce sa am nevoie de o zi anume pentru a face ceea ce-mi place ?

Someone spunea...

Like... whoa! Asta chiar că a fost memorabilă!

karma police spunea...

dude esti un talent
si toni o bestie

bloodie spunea...

Poveste cu iz de Pascal Brukner aş zice... :)

Anonim spunea...

stii ca m-ai omorat cu povestea asta, da?
imi urmez pasiunile si in continuare. Pisici nu mai pot lua acasa pentru ca am deja opt si trei catei, dar ii hranesc si pe cei din strada, atat cat imi permit.
si mai fac si tartele alea dementiale...

Anonim spunea...

Hmm. Rar apar asemenea bijuterii pe bloguri. Te-am bookmarkat.