7 ianuarie 2009

Cele 7 destinatii in care sa NU mergi in 2009



1. Maldive. E scump, e plin de fotbalisti si nu-i asa frumos cum se vede-n poze.
2. Republica Dominicana. E prea multa saracie, e prea multa criminalitate ca sa te simti bine intre peretii resortului tau de 4 stele.
3. Antalya. Doar daca-ti plac foarte tare rushii betzi si rusoaicele topless. Ok, deci te duci...
4. Bora-Bora. Ce-ai innebunit? La cat dai pentru 2 saptamani acolo ai putea sa-ti iei un an sabatic.
5. Rio de Janeiro. SIDA, droguri si arme. Wow...si ce prost o duc astia...Misto, ne-am distrat.
6. Cuba. Doar daca vrei sa simti ce simteau suedezii cand veneau la Mamaia prin '80.
7. Coasta de Azur. Monoton, batranesc, umilitor si exagerat de scump.

Ca sa nu se spuna ca vin doar cu critici, iete si solutii.

12 pareri:

Anonim spunea...

Se pare ca a decazut Antalya. Aceeasi problema am remarcat-o si pentru Mallorca, dar cu nemti in loc de rusi. Din zorii zilei pana la apusul soarelui stateau cu navetele de bere pe plaja. Ametiti, dezorientati unii dintre ei...un peisaj dezolant.

Anonim spunea...

bai, as vrea sa ajung la canakkale curand pentru troia si ce mai au turcii pe acolo. ceva sugestii, ai? si, by the way, cum iti pun ceva din skiathos pe amazingrace?

Anonim spunea...

Hm speram sa nu fie si Cuba pe lista ta ;). Totusi am decis sa merg in Martie si am sa revin cu impresii :) (sper eu imbucuratoare).

Anonim spunea...

Salut Bradut,

Poate ma mai tii minte, poate nu, tot un drac (sint Cezar Batog). Te citesc de ceva timp si imi pare bine ca exista cineva care mai are ceva coaie - doar esti din Buzau.
O intrebare timpita: cum iti procuri resursele necesare pentru astfel de calatorii? Daca e secret, spunemi-l, daca nu, asta e.

Brad Florescu spunea...

paula: da, e dureros si aberant, dar asta inseamna turismul de masa.
cambe: n-am fost la cannakale, n-am ponturi. daca vrei sa pui ceva pe amazing, trimite-mi la brad@amazingrace.ro (poze si text)
anonim: si eu speram, dar n-am avut incotro. sper, totusi, sa te simti bine.
cezar din buzau: muncind, ca si tine.

Andor Marton spunea...

Afirmatia legata de Cuba e doar atunci valabila daca mergi si stai doar intr-un resort si nu iesi nicidata de acolo. Daca vrei sa mergi pe cont propriu vei descoperi multe locuri interesante si o atmosfera retro placuta. Nici pentru afirmatia legata de Rio nu mi-as baga mana in foc ... exista favela tours, prostitutie (dar unii asta cauta)

Anonim spunea...

Cred ca, in masura in care avem minte si resurse, putem sa ne departam de marketingul usor care vinde destinatiile la moda, si sa mergem unde ne taie sufletul, sau masina de sub noi, cu o harta sau atlas. In felul asta va garantez ca experientele sint unice, minunate, si factorul "AHA!" e la maxim.

Eu am avut 2 "AHA!" uri in acelasi sat din Austria, da stiu e la moda ski-ul in Austria, cind am luat-o pe toate drumurile posibile, e drept era doar 1 :) Si am gasit si o piscina descoperita in care am facut baie la -12C, si un restaurant din 1430 (oare erau oameni atunci) unde am mincat supa de usturoooooi. Iammiii...

Cam atit. E si un proverb misto cu turistul si calatorul care nu stiu unde se duc sau de unde vin, dar nu il mai stiu... Poate Bradut!

Have fun!

Anonim spunea...

Hmmm... Mali sunt de acord, o tin in gand pentru la iarna. Nu sunt de acord cu includerea Cubei pe lista sa nu ne ducem... Poate Varadero, da, dar restul Cubei merita cu prisosinta

Brad Florescu spunea...

Asadar, Cezare, tu te gandisesi deja la Mali...

Anonim spunea...

Felicitari, Bradut! Am ramas placut impresionata de ce am vazut aici. e minunat job-ul tau, daca ii putem spune asa.. cred ca e o pasiune, mai degraba decat un job. Si eu studiez turismul, vreau sa calatoresc, insa pana acum nu prea am avut ocazia.. Sper in continuare ca va veni ziua cand voi putea vizita lumea aceasta extraordinara! Bafta in continuare si tot binele din lume!

Corin Chiriac spunea...

iaca domnu', un job pentru dumneavoastra:

http://news.yahoo.com/s/afp/20090113/od_afp/lifestyleaustraliatourismoffbeat_20090113032028

Michellin spunea...

Stiu ca nu suntem in 2009 dar totusi despre Portugalia, Algarve, ce zici?