14 august 2007

Pariu cu panoul

Am vazut astazi un panou publicitar in drumul spre birou. Scria cam asa: "Aceasta reclama va exista si maine. Dar tu?". N-am apucat sa-i fac poza, ca ma claxona un disperat din spate, dar o sa-i fac maine si o s-o pun aici. Ca altfel nu ma credeti (si, sincer, nici eu nu ma cred).

Pariul vietii mele, caci despre el este vorba: pun pariu cu cei de la AVIVA si cu agentia care le-o fi facut copy-ul ca voi exista mai mult decat reclama lor. Si ca-mi voi permite sa ma gandesc la incheierea existentei abia in ziua in care billboard-ul cu pricina va fi neutralizat crestineste.

Iata un motiv bun sa tii la viata ta. Excelenta reclama. M-a facut sa actionez. Ia sa sting eu naibii tigara asta, ca doar nu ma face pe mine un panou 4 pe 3.

8 pareri:

comanu spunea...

domnu, nu cred ca sunteti in target.

Anonim spunea...

La Puscarie,
Mitica la puscarie,
La puscarieeee...

Anonim spunea...

Ok. Si ce promova, totusi, panoul ala? Ca daca era un banou electoral al basexului avem o problema.

catalin spunea...

Sincer si pe mine m-a oprit instant si m-a facut sa il citesc. Si sincer citesc si vizualizez orice "panza" stradala. La prima vedere parca irosesc mult spatiu ca nu sunt putin "creativi", dar observ ca incita spiritele indeajuns incat sa te gandesti...daca nu la ceva...macar ca Aviva l-a facut. Dupa aceea vin ei la usa ta si iti faci toate asigurarile.
Oricum traim si maine, dar oare astia cheltuiesc atatia bani ca sa imi zica asta ... orice tratare simplista abordezi ei tot se joaca cu mintea ta...

Bogdan Cercel spunea...

da, buna reclama. merge asociata cu vechiul anunt din "mat"-ul de la tara: "doar maine servim pe datorie" :) (b. cercel)

Brad Florescu spunea...

Vedeti? Si eu am simtit acelasi lucru: ca mesajul panoului nu e suficient de direct.
Eu as fi scris "Ai sa mori".
Straight si forward :-)

Bogdan Cercel spunea...

sau... Asigurari de viata. Sa mori tu!

Anonim spunea...

vorbe vorbe, unii iau si atitudine atitudine, tu ai scris ? :P