13 februarie 2007

Bravo, Pilu!

Propaganda a castigat iar la un festival (AdPrint, de data asta).

Marfa din festival n-am vazut-o in "real life". Dar am vazut spoturile campaniei si, de fiecare data cand le-am vazut, m-am intrebat "cine-s astia si cum au reusit sa vanda la client asa o idee?"

Acum am aflat (multumesc, www.adplayers.ro) ca erau ei, iar marfa care a castigat, desi n-am vazut-o in media, e legitimata de o campanie TV al carei "extremism" depaseste cu mult printul premiat.

Adica taman invers decat in cazul prietenilor de la McCann, care au fost foarte curajosi si sofisticati pe print, dar care in tv ruleaza promotii pentru tineri casatoriti, cu premii in bani si obiecte.


Sincer, nu am crezut vreodata ca Pilu (Dan Moldovan, director de creatie si partener Propaganda) si Adrian Tuluca (fondatorul Propaganda) vor face impreuna o echipa atat de buna. Sunt oameni foarte diferiti.

Am avut colaborari apropiate cu amandoi. Acum, cand vad ce fac oamenii astia ca business partners, ma gandesc ca unii dintre noi incep sa invete din greselile trecutului.

Sper din tot sufletul sa nu se certe din vreo prostie.

Vedeti mai multe pe http://www.adplayers.ro/?id=3&news=1527

4 pareri:

Anonim spunea...

Mugurele esti un mare domn k de obicei mah... Succes in viatza iti doresc si sper sa te mai vaz si eu la geana candva, cumva...

Cu plecaciune,

Petcu Valentin

Brad Florescu spunea...

iete ca kiar azi dimineatza, cand ma intrebam de ce am eu blog, ma gandeam la tine ca la un raspuns la intrebare. jur. sa traiesti si sa nu mori!

dacu spunea...

s-a dus, saracu' Pilu...
Dumnezeu sa-l odihneasca!

Anonim spunea...

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Imi pare rau.
Genial...