13 ianuarie 2011

Anul oamenilor


Anul oamenilor. Al muzicii cântate impreuna. Anul în care vom intoarce capul in dreapta şi în stânga şi vom vedea că nu suntem nici atât de speciali, dar nici atât de singuri. Anul in care ne vom plăti datoriile de "mulţumesc", anul in care vom invata din nou sa vorbim si sa tăcem unii cu alţii. Anul în care ne vom despărţi pentru a putea fi împreună.

Anul în care vom recunoaşte că, neputând fi totul, riscăm să fim nimic. Anul în care vom invăţa unii de la alţii, pe rând profesor şi ucenic. Anul în care nu vom avea nimic de pierdut, pentru că tot ce merita pierdut se va fi dus deja.

Anul în care vom scoate din sertar toţi oamenii pe care îi iubim. Anul în care ne vom asuma şi idolii şi fanii. Anul în care nu vom mai fi geloşi. Anul în care vom le vom zâmbi celor care ne spun că suntem proşti şi vom da o bere pentru asta. Anul în care nu ne vom mai căca pe noi atâta.

Anul oamenilor. Anul în care mâinile se prind din nou în horă.

9 pareri:

Anonim spunea...

Da. Anul adevărului de suflet :)

Flow spunea...

Rezonez.
La sfarsitul anului chiar am fondat impreuna cu un nou prieten, o noua religie.
Nu i-am gasit inca nume, insa ea porneste de la premisa ca atata timp cat ai ceva de invatat de la cineva, te poti considera discipolul aceluia.
Si, cum era cazul, am devenit, fiecare, Primul Discipol al celuilalt.
acu...sa vedem daca prinde adepti... ;))

diana ifrim spunea...

ANUL IN CARE NE VOM PLATI DATORIILE DE "MULTUMESC"? OK INCEP CU TINE.MULTUMESC PENTRU PRIMA TIGARA LA 14 ANI(ATUNCI FUMAI GAULOISES).MULTUMESC PENTRU ANII PETRECUTI LA RADIO CAMPUS.MULTUMESC PENTRU PRIMUL SI ULTIMUL MEU ARTICOL PUBLICAT IN JURNALUL DE IALOMITA(TU AVEAI MASINA DE SCRIS PE VREMEA AIA).MULTUMESC BRADUT PENTRU CA AI FOST PROFESOR SI IDOL FARA SA-TI DAI SEAMA SI EU UCENIC SI FAN FARA SA STII. P.S.1 DACA AI NEVOIE DE CEVA DIN GRECIA PENTRU WEBSITE SUNT IN ATENA DE 7 ANI. P.S.2 LA MULTI ANI BORIS!

Elisa spunea...

Bradut, te-am nominalizat la categoria CEL MAI BUN BLOG AL UNUI ZIARIST, concurs Blog de Blog 2010.
Mult succes!

Brad Florescu spunea...

@Eliza: multumesc

Anonim spunea...

Buna,
ai primit o leapsa cu o nominalizare la mine pe blog, te rog sa o preiei.
http://ayandari.wordpress.com/2011/01/22/un-nobel-pentru-bloggeri-gala-blogurilor-2010/

Brad Florescu spunea...

@Ayandari: multumesc, dar nu intentionez sa particip la concursul respectiv.

boris spunea...

la multi anii ioane ati doresc un an cu ganduri bune

Felipov spunea...

da