14 iulie 2009

Dragi colegi, draga audienta

Vi se pare amuzant cazul lucratoarei la benzinarie care si-a riscat viatza luandu-se la bataie cu talharul care voia sa-i ia banii din casa de marcat?

Vi se pare amuzant ca o femeie de 50 de ani s-a luat la lupte libere cu un barbat de 20 ca sa salveze incasarile unei benzinarii care nu-i apartinea, de la care lua un simplu salariu si, probabil, nicio asigurare de viatza sau sanatate?

Vi s-ar parea la fel de amuzant daca femeia respectiva ar fi mama dumneavoastra, care inca lucreaza undeva in provincie, la aceeasi benzinarie la care lucra si acum 10 sau 20 de ani ca sa va trimita bani de facultate, camin si putina demnitate sociala?

Ce e asa de amuzant? Ce? Ca au dat baietii de la montaj scena pe fast-motion?

A! Ati vrut sa spuneti "rarissim, unic, nemaiintalnit"! Ati vrut sa spuneti "eroic"! Sigur. Dar n-ati spus asta. Dintr-un motiv sau altul, n-ati spus asta.

Doamna de la benzinarie, ca si ursul panda, e pe cale de disparitie. Fapt pentru care se incadreaza lejer - jurnalistii stiu - la "Stirea cu maimutza", de difuzat in a doua parte a jurnalului.

Vedeti filmuletul aici.

2 pareri:

madalina ionescu spunea...

Bradutule, cand or sa scoata astia tv din magazine? sa auzim linistea!

Anonim spunea...

doamna ca si domnul din brasov cand cu atacul de la casa de schimb,ca si profesorul de la virginia tech si ca multi altii ne fac cinste de restu(adica prima parte din jurnal ce sa mai zic)...