24 aprilie 2008

Adina



Daca e sa ne luam dupa gandirea romaneasca, Adina a facut o mare, mare greseala: a construit o echipa. Repet: a construit o echipa. O echipa. Capabila sa o duca pe Adina mai departe, chiar daca Adina nu mai e la DDB.

Plecarea Adinei de la DDB nu se compara cu nimic din ce-am/ce-ati vazut in piata. Cum nici DDB, desi poate parea altfel, nu e o agentie ca oricare alta. In timp ce David si Leo se rasucesc in mormanturi, Bill Bernbach traieste (adevarat a inviat, ar spune mistocariii).

E aproape 5 dimineata si - vorba lui Iulian Toma - vorbesc neintrebat. Sa ma ierte Iulian Toma, Iulian Trasa, sa ma iertati voi toti: am sa raspund unei intrebari care nu s-a pus.

Adina m-a facut sa cred in DDB mai mult decat in ea. O mare greseala daca o raportam la Romania. O atitudine de mare si rarisim profesionist daca ne raportam la lumea in care pretindem ca ne aflam. Lumea aia fara patimi, fara tziganie, fara noi.

Nu spun mai mult. Acest post e dedicat Adinei si oamenilor pe care i-a invatat sa zboare. Se stiu ei. Pentru ca sunt singurul om din managementul DDB care are blog, imi permit sa ii multumesc aici, in numele tuturor.

Sarutmana, Adina. Spor la treaba.

8 pareri:

Anonim spunea...

Sarutmana Adina. Spor la treaba!

carmensterian spunea...

plz, imi dati si mie link la blogul Adinei?

Anonim spunea...

Atzi cama kkt-o, ca vine gretzili peste voi.
Malaka!

Z spunea...

mie deja mi-e dor de ea..

Anonim spunea...

O sunt convinsa ca postul asta o sa-i stearga grimasa care nu i s-a mai sters de pe fatza de cind a aflat ca voi de fapt v-ati razgindit si din toata echipa pe care a construit-o si pentru care s-a luptat pina la final pleaca doar ea...
Da' deh...asta e soarta eroilor sa-si ia teapa de la aia pe care i-au iubit cel mai tare ...
Avand ( bineinteles - daca sunt norocosi) parte de un epitaf de genul asta.
c'mon...

Anonim spunea...

Tu nu ai zburat pana acum?

Brad Florescu spunea...

ba da, am zburat si eu. 42 de ore, ultima data.

Anonim spunea...

pleaca doar ea, saraca eroina, noroc ca si-a luat bani de buzunar din diverse alte buzunare...